Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A legszebb manikűr

Ezeket a körömtrendeket 2024-ben ki kell próbálnod

2024. január 24.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

köröm körömtrend manikűr kézápolás manikűrtippek
Ezeket a körömtrendeket 2024-ben ki kell próbálnod
© Shutterstock

Ha valami újdonságra vágysz, az idei körömtrendekben nem fogsz csalódni!


A szakemberek elárulták, hogy az idei körömtrendek között két irányzat fog érvényesülni: a minimalista és a maximalista stílusok.

Mindez azt jelenti, hogy választhatsz az egészen egyszerű, szokványos színek és minták közül, de akkor is bőven lesz miből inspirálódnod, ha nem áll távol tőled az extravagáns stílus.

Nézd meg, hogy milyen manikűrök lesznek most a legdivatosabbak!

Ezek a körömtrendek érvényesülnek 2024-ben

Fémes hatás – egy kis csavarral

A fémhatású körmök 2024-ben is divatosak maradnak, de nagyobb hangsúly helyeződik a részletekre, amelyek még stílusosabbá teszik.

Érdemes kísérletezni az árnyalatokkal, amelyek többdimenziós hatást kölcsönöznek a körmöknek, de a színek és anyagok keverése is jó ötlet, ahogy a krómszín és a fém díszítőelemek közül is válogathatsz.

Természetes fényű Körmök

Az egyszerű, átlátszó, fényes réteggel bevont körmök jelentik az egyik legnagyobb trendet most.

Akik szeretik a visszafogott megjelenést, kedvelni fogják, mert a saját körmük szépségét élvezhetik, ugyanakkor védik azok felületét és épségét. Egy átlátszó alaplakk és egy fedőlakk bőven elegendő ahhoz, hogy kipróbáld ezt a stílust.

Ombre körmök

Ebben az évben továbbra is sokan keresik a letisztult vonalakat és színeket, a visszafogotabb sminkelési technikákat, és ehhez kapcsolódan a körmök megjelenése is egyszerűbb.

Az ombre körmök tökéletesen megtestesítik ezt az igényt – bár a színek között találhatsz egészen extrém árnyalatokat is –, így kezeid minden körülmények között ápoltak maradhatnak.

Mix körmök

Ez a stílus azoknak való, akik nem tudnak dönteni az egyszínű és a mintás körmök között.

Egyszerűen ötvözheted például a feltűnő állatmintát egy egyszerű, fűzöld francia manikűrrel, vagy a sakktáblára emlékeztető mintát a szivárványban játszó gyöngyházzal. A lehetőségek száma végtelen, a döntés pedig a te kezedben van.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves