Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A világ legfurcsább parfümjei

Ezek a világ legbizarabb parfümjei, mégis szeretik őket az emberek

2023. május 08.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

illatok különleges parfüm érzéki illatok szagok
Ezek a világ legbizarabb parfümjei, mégis szeretik őket az emberek
© Shutterstock

A niche illatok köztudottan egy újabb szintre emelik a kreativitást, de nem mindig úgy, ahogyan azt az ember elvárná… Vessünk egy pillantást a valaha volt legfurcsább parfümökre!


A világon fellelhető rengeteg parfüm között mindenki megtalálhatja azokat az illatokat, amelyeket kellemesnek talál. Egy-egy jól eltalált parfüm használatával még a kedvünk és sokkal jobb lesz, arról nem is beszélve, hogy a környezetünkben lévőkben is különböző érzéseket keltenek. Éppen ezért más illatot érdemes használni munka közben, mint az esti randin.

Mik azok a niche parfümök?

A niche (ejtsd: nis) parfümökkel a vásárlók egy kisebb csoportját kívánják kielégíteni a gyártók. Ezek a parfümök jóval drágábbak, mert különleges, sokszor nehezen beszerezhető alapanyagok szükségesek az elkészítésükhöz. A parfümőrök általában merészebb illatokkal dolgoznak, mert ezen illatok előállításakor a legfontosabb szempont, hogy viselőjük egyéniségét a lehető legnagyobb mértékben kiemeljék.

Melyek a legnépszerűbb niche parfümök?

1. Sweet Leaf – Room 1015

sewwt-leaf
Forrás: room1015.com

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne a fű illata egy parfümben? A Sweet Leaf egy emlékezetes illat, amit sosem felejtesz el. A kompozícióban található grapefruit, eukaliptusz, jázmin, kannabisz és angyalgyökér is, ezen illatok keverédese adta a végső formáját.

2. Vulva – Vulva Original

vulva
Forrás: vulvaoriginal@instagram

Ez a sokkoló kompozíció megragadja a nőiesség esszenciáját: a hüvely illatanyagait és enyhe vizeletszagot is tartalmaz. Bár ez az illat teljesen szokatlan, az viszont tudományosan megállapított tény, hogy ezek az illatok olyan mértékben erősítik fel a szexuális vágyakat, mint semmi más...

3. BACoN CLASSIC – FARGGINAY

bacon
Forrás: Fargginay@instagram

Nem tudsz betelni a legfinomabb reggeli illatával? Akkor a reggeleid megfűszerezheted ezzel a klasszikus sült szalonnára emlékeztető illattal, amely egy kis juharillatot és egy csipetnyi szalonna formulát is tartalmaz.

4. SECRETIONS MAGNIFIQUES – ETAT LIBRE D’ORANGE

secret
Forrás: libred’orange@instragram

Ez az izgalom és az adrenalin parfümje, egy valódi, férfias illat, amely néhány különleges összetevőből áll. A vérből, verejtékből, spermából és nyálból álló koktélt úgy tervezték, hogy egyszerre szólítsa meg az összes érzékszervet, és az érzéki élvezet csúcsára repítsen.

5. SERIES 6 SYNTHETIC - GARAGE – COMME DES GARÇONS

garage
Forrás: comme-des-garcons-parfum.com

Mindig is szeretted a benzin illatát, amikor egy benzinkútnál jártál? Akkor ez a parfüm lehet a következő titkos kedvenced! A Garage egy fás és romantikus illat, amely egy autóműhely illatát idézi meg a petróleum, a bőr és kínai cédrusfa felhasználásával.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves