Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OSCARS

Kiderült: ezért énekelt smink nélkül Lady Gaga az Oscar-gálán

2023. március 14.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Lady Gaga énekesnő oscar smink nélkül Oscar 2023
Kiderült: ezért énekelt smink nélkül Lady Gaga az Oscar-gálán
© Jeff Kravitz / Getty Images

Lady Gaga hatalmas meglepetést okozott az Oscar-gálán, mivel smink nélkül lépett a színpadra. Most az is kiderült, miért. 


Sokáig bizonytalan volt, hogy Lady Gaga részt tud-e venni az Oscar-gálán. Végül a rajongók legnagyobb örömére el tudott szabadulni a forgatásról, és elénekelhette a Hold My Hand című dalt. 

Lady Gaga őszinte előadását imádta mindenki 

Az énekesnő csodás fekete estélyiben érkezett az Oscar-gálára, és erős sminket viselt. Így a közönség alaposan meglepődött, amikor a színpadra már szakadt farmerben, pólóban és tornacipőben lépett. Lady Gagának a sminkjét is lemosták, ezek a dolgok pedig nem megszokottak egy Oscar-előadás során. 

Most Ricky Kirshner producer elárulta, hogy miért döntöttek a nyers formátum mellett. 

Igazán helyénvaló volt az egész, amiatt, hogy ez egy jelentőségteljes dal számára, és nagyon le akart mindent vetkőzni, és nem „Oscar-előadásként”, hanem önmagaként akarta csinálni. És pontosan ezt próbáltuk megörökíteni. 

Lady Gaga részvétele sokáig kétséges volt, végül pár nappal a gála előtt döntötte el, hogy szeretne fellépni. Elmondta a szervezőknek, nincs ideje nagy előadást összehozni, de kitalált valamit, ami szerinte működhet. Szerette volna, ha a nyers előadásnak köszönhetően az emberek láthatják, milyen az igazi Lady Gaga. 

Ez nagyon személyes számomra. Azt hiszem, mindannyiunknak szükségünk van egymásra. Nagyon sok szeretetre van szükségünk ahhoz, hogy végigjárjuk ezt az életet. Mindannyiunknak szüksége van néha egy hősre – a hősök körülöttünk vannak, szerény helyeken. De előfordulhat, hogy a saját hősöd lehetsz, még akkor is, ha belül megtörtnek érzed magad.

A személyes dalt különleges felvezetővel kezdte el, amiben elárulta, mennyire fontos számára a szerzemény. Lady Gaga végül egy széken ülve énekelte el a Hold My Hand című slágert, az Oscar-előadás pedig biztosan sokáig emlékezetes marad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves