Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sminkelés

Évekig rosszul használtad a korrektorodat!

2022. július 20.

1 perc olvasás

ELLE

szépség smink korrektor sminktipp szem alatti karikák sminktrükk
Évekig rosszul használtad a korrektorodat!
© Shutterstock

Egy egyszerű trükkel pillanatok alatt búcsút inthetsz a szem alatti sötét karikáknak – elég, ha mostantól az alábbi módon viszed fel a korrektorodat.


A szem alatti sötét karikák kortól függetlenül sokak számára megoldandó problémát jelentenek a mindennapi sminkelésnél. Erre találták ki a folyékony korrektort, ami segít kiegyenlíteni a bőrtónust, fiatalosabbá és élettel telibbé varázsolja az arcot, és kiemeli a tekintetet. Feltéve, ha a helyes módszerrel viszed fel.

A Huda Beauty alapítója, Huda Kattan osztotta meg a követőivel a korrektor felvitelének helyes módját – ami nem más, mint az F módszer.

Így vidd fel a korrektort

Ennek lényege, hogy a korrektorral egy nagy, álló F betűt „rajzolj” a szemed alá mindkét oldalon. A betű függőleges szára mindig az orrodhoz essen, ehhez kötve húzd meg a hosszabb és a rövidebb vízszintes vonalat. Egy sminkszivaccsal ezután alaposan ütögesd a bőrödbe a korrektort, majd púderrel fixáld az eredményt.

Gyors és egyszerű trükk, aminek köszönhetően teljesen eltüntetheted a sötét karikákat a szemed alól. Próbáld ki te is!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves