Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi módszer

Ezt az apró trükköt alkalmazza Katalin hercegné, hogy minden fotón tökéletesen nézzen ki

2022. augusztus 23.

2 perc olvasás

ELLE

királyi család szépségtrükk Katalin hercegné fotogén toka tartás
Ezt az apró trükköt alkalmazza Katalin hercegné, hogy minden fotón tökéletesen nézzen ki
© Paul Edwards / POOL / AFP

Íme, a titok, mitől néz ki ragyogóan minden fotón Katalin hercegné!


Még a legfotogénebb sztárokról is halmokban állnak a nem túl előnyösen sikerült képek. A lesifotósok néha akaratlanul is a legrosszabb szögből kapják lencsevégre az alanyaikat. Kivételt képez ez alól Katalin hercegné, akiről csak elvétve kerül nyilvánosságra egy-egy kevésbé jól sikerült fotó. De vajon mi lehet a titka?

Közismert, hogy Katalin hercegné maga is híresen rajong a fotóművészetért, így minden bizonnyal a szakmai ismeretei is segítik őt abban, hogy előnyösen tudjon megjelenni a kamerák kereszttüzében.

És persze mindig makulátlan megjelenése is az előnyére válik. Van azonban még egy egyszerű trükk, amire a cambridge-i hercegné mindig nagyon ügyel a nyilvános szerepléseken.

Mesterien ügyel a tartására Katalin hercegné

A titokról Miranda Holder királyi divatszakértő rántotta le a leplet TikTok-csatornáján. A hercegnéről készült fotókat elemezve Miranda kiszúrta, hogy Katalin hercegné az állát mindig a talajjal párhuzamosan tartja, sosem emeli túlságosan magasra vagy hajtaja előre a fejét.

Ez a trükk lehetővé teszi, hogy az arca minden oldalról a lehető legelőnyösebben mutasson.

Egy másik videóban arra is kitér, hogy Katalin hercegné a testtartására is nagyon odafigyel, mindig kihúzza magát, a háta egyenes, a vállait lazán leejti, ezzel az alakja is csodásan mutat a képeken.

@themirandaholder Follow for more #royalfashion and style hacks! #katemiddletonstyle #personalstylistonline #fashionover40 ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

Néha a legegyszerűbb trükkökkel érhető el a legnagyobb hatás!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves