Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új trend

A karamella hajszín hódítani fog 2024-ben, ez a titka a népszerűségének

2024. február 21.

2 perc olvasás

ELLE

haj hajszín hajszíntrend
A karamella hajszín hódítani fog 2024-ben, ez a titka a népszerűségének
© Michael TRAN / AFP

Te kipróbálnád a karamella hajszínt?


El tudod képzelni a tökéletes chai latte-t? Most ez a varázslat a frizuránkon is megjelenhet a karamella hajszínnel. 2024 egyik legelegánsabb hajtrendjéről van szó, ami egész évben hódítani fog. A fodrászok pedig egyenesen imádják. A szakértők szerint azonban ősszel és télen még nagyobb teret kap majd, mert a sötétebb árnyalatok passzolnak az évszakokhoz.

Laverne Cox imádja

Laverne Cox a chai szőke haj királynője. Az amerikai színésznő és aktivista nemrég azonban elárulta, hogy állandóan parókát hord, mert imádja kipróbálni az új hajtrendeket, de a természetes haját nem akarja károsítani. Azonban a karamella hajszínnek ő sem tud ellenállni, és remekül áll neki. A jó hír pedig, hogy ez a hajszín nem igényel olyan sok odafigyelést, azonban érdemes olyan sampont és balzsamot vásárolni, amivel sokáig szép marad a megjelenésünk

Michael TRAN / AFP

Ezért imádják az emberek

A chai szőke a legegyszerűbb módja annak, hogy világos tónusokat illesszünk be a ruhatárunkba, különösen télen. Ez a hajszín biztosít minket arról, hogy mindig ragyogóan nézzünk ki. Érdemes azoknak is kipróbálni, akik kísérleteznének a szőkével, de nem akarnak túl drasztikus változáson átesni. Egyszerű, de mégis nagyszerű, azonban nagyon elegáns. A szakértők szerint egyébként vállig érő hajjal még jobban mutat. Madelyn Cline színésznő például rövidebb hajjal próbálta ki ezt a hajszínt. Az influenszerek pedig szintén imádják, íme egy fotó az Instagramról:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves