Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Premier

Florence Pugh új hajáról beszél most mindenki, imádják az emberek

2024. február 15.

2 perc olvasás

ELLE

florence pugh haj
 Florence Pugh új hajáról beszél most mindenki, imádják az emberek
© WIktor Szymanowicz / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Florence Pugh fantasztikus formában van.


Folytatódott a Dűne 2 sajtókörútja. Londonban már Florence Pugh is tiszteletét tette, és bizony az új fotók bizonyítják, hogy a leborotvált haja szépen megnőtt az elmúlt időszakban. Az emberek pedig odáig vannak a színésznő stílusáért. Elől terjedelmes frufruja van, míg hátul is jóval hosszabb lett neki.

Így jelent meg

Florence az eseményre egy Maticevski osztott szegélyű nadrágot választott, valamint a felsője is ugyanattól a márkától van. A két darab összerakva olyannak tűnt, mintha egy kezeslábast viselne. Az orrpiercingjét pedig szintén nem felejtette otthon a színésznő. Ezüst platformos cipőt választott az outfitje mellé, valamint egy ezüst karkötőt kiegészítésként. 

Íme, a fotó

Imádják a rajongói

Florence Pugh annyira gyönyörű

 – írta egy rajongó a közösségi médiában.

Imádom Florence Pugh haját, tökéletesen áll neki

 – szólalt meg valaki más.

Hollywood legszebb színésznője

 – jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

Hazánkba is jön a Dűne 2

Február 29-én Magyarországon is megjelenik a Dűne második része. A történet pedig erről fog szólni: a Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves