Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BEAUTY

A titkos sminktrükk, amivel Kamilla királyné 20 évvel fiatalabbnak tűnik

2023. december 02.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

királyi család sminktrükk brit királyi család Kamilla királyné Camilla Parker Bowles smink tipp
A titkos sminktrükk, amivel Kamilla királyné 20 évvel fiatalabbnak tűnik
© Instagram/@hermajestyqueencamilla

Kamilla királyné pár hónapja elhagyta a jól bevált, minimalista módszerét és már egy teljesen új sminkelési technikával készíti el a sminkjét! 


Az elmúlt hónapokban egyértelművé vált, hogy Károly király koronázási ceremóniája óta felesége, Kamilla királyné megjelenése merőben megváltozot: a királyné öltözékei nőiesebbek és kifinomultabbak lettek, de a királyné kedvenc ruhadarabjának, a farmernek is búcsút intett, hogy arisztokratikusabb viseletekben mutatkozhasson a nyilvánosság előtt. Kamilla királyné azonban nemcsak az öltözködését, hanem a sminkelési rutinját is megváltoztatta: új szépségcsapata pedig egy egészen merész sminkelési technikát javasolt neki, amivel akár 20 évet is letagadhatna a korából! 

ÉVEKET FIATALODOTT EZZEL A SMINKTRÜKKEL KAMILLA KIRÁLYNÉ, MI A TITKA?

A 73 éves Kamilla királyné világéletében a hétköznapi, természetes megjelenés híve volt, ráadásul nemcsak az öltözködésében, hanem a sminkjében is. A koronázás óta azonban megváltozott a stílusa, ami annak köszönhető, hogy egy teljesen új szépségcsapat veszi körül – ők pedig azért dolgoznak, hogy Kamilla királyné minél szebbnek és fiatalabbnak tűnjön a nyilvános eseményeken! 

Az új szépségcsapat segítségével Kamilla királyné legalább két évtizeddel fiatalabbnak tűnik a koránál: haja dúsabbnak, arca fiatalosabbnak és feszesebbnek tűnik, tekintete élénk és nyílt, sminkje pedig mindig makulátlan a fotókon. De vajon milyen sminkelési trükkel érték el a mesterek, hogy ilyen fiatalosnak tűnjön a 73 éves Kamilla királyné? 

A szakértők szerint fodrásza tupírozza Kamilla királyné haját, amivel az sokkal magasabbnak ús dúsabbnak tűnik; smikese pedig túlkontúrozza és túlrúzsozza Kamilla királyné száját, amivel sokkal teltebbnek tűnnek az ajkai. Ugyanez igaz a szemöldökére is: a királyné eddig vékony szemöldöke éveket öregített rajta, sminkesei ezért ceruzával és púderrel vastagítják meg azt, valamint egyre többször raknak 3D-hatású műszempillákat is Kamilla királyné felső szemhéjára, hogy élénkebb és nyíltabb legyen a tekintete!

KAMILLA KIRÁLYNÉ SOKKAL MAGABIZTOSABBNAK TŰNIK AZ ÚJ SMINKJÉBEN

Megkérdőjelezhetetlen, hogy Kamilla királyné a képek alapján is sokkal szebbnek és fiatalabbnak tűnik, mint pár hónappal ezelőtt – ez az új megjelenés pedig nemcsak a rajongóinak tetszik, hanem feltehetően neki is, hiszen jelentősen nőtt az önbizalma azóta, hogy ilyen fantasztikus formában van. Ez feltétlezethető legalábbis onnan, hogy Kamilla királyné soha nem szerette a királyi alkalmakat, mostanában viszont egyre nagyobb kedvvel és önbizalommal áll hozzá ezekhez az eseményekhez, ahogyan az alábbi videóbna is látszik. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves