Quantcast

Alien Goddess

Ikonikus illat arca lett Willow Smith

© Mugler

Georgia May Jagger és Eva Medes után a fiatal sztár lett a Mugler legújabb parfümjének az arca.

Augusztusban debütál a Mugler legújabb illata, az Allien Goddess, amelynek népszerűsítéséhez a márka ezúttal a 20 éves rock’n’roll lelkületű Willow Smith szemelte ki. „Amikor találkoztunk Willow-val, a nyitottságával, elhivatottságával, magabiztosságával és a világot felforgató vágyaival nagy hatást gyakorolt ránk. Igazi követendő példaként szolgál a fiatalok számára és megtestesíti a Mugler szellemét” – mondta Sandrine Groslier, a Mugler divat- és parfüm részlegének elnöke.

Will és Jada Pinkett Smith lánya egymaga tökéletes képviselője az új generációnak. Énekel, színészkedik, ír és aktivistaként is tevékenykedik, miközben a hírnévvel is jól bánik. Willow több mint 8 millió Instagram-követője előtt sem játssza meg magát, és ha kell, olyan fontos ügyek ellen szólal fel, mint a homofóbia. Bár még maga is rendkívül fiatal, a diverzitás mellett elkötelezett sztár a felnövekvő generációknak is inspirációként szolgálhat.

„Hihetetlenül büszke vagyok, hogy az új Mugler illat arca lehetek” – mondta Willow. Az Alien Goddess számomra egy manifesto. Arra bátorít, hogy teljesen önmagunk legyünk… miközben erőt ad ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobbat magunkban, bárkik is legyünk.”

Pár hét múlva mi is megillatolhatjuk az új, futurisztikus üvegbe zárt parfümöt, amelynek fő jegyei a jázmin, a vanília és a bergamott.

Forrás: Elle