Quantcast

Napfényillatok

Parfümújdonságok, amikkel visszahozhatod a nyarat

Parfümújdonságok, amikkel visszahozhatod a nyarat
imaxtree_elie_saab© Imaxtree

Ez a hat új, napfényes illatú parfümújdonság ősszel is jól fog esni!

A nappalok rövidülnek, a levegő egyre hűvösebb, a levelek pedig buja zöldből meleg aranyra váltanak: itt van az ősz, itt van újra. Az átmeneti időszakban búcsút kell vennünk a csupasz bőrt melengető napsugaraktól, a mezítlábas vízparti sétáktól és a langyos nyári estéktől. Ha hiányzik a forró évszak, ezzel a hat kivételesen napfényes parfümmel könnyen meghosszabbíthatjuk a nyarat, körülvehetjük magunkat a nyár olfaktorikus emlékeivel.

 LANCôME Idôle Aura Eau de Parfum 

 Idôle Aura, az első napcsókolta virágos illat a Lancôme-tól. Olyan, akár a különleges és megállíthatatlan energia, mely minden nőből árad, kihozza a nőkben rejlő Idôle-t. Egy ragyogó illat, akár az aura, napos illatjegyekkel, mely a nyári naplemente végtelen napsugarai által felmelegített bőr érzéki érzetét kelti. Az illat tartalmaz ispartai rózsaesszenciát, grasse-i centifolia rózsaesszenciát, Eau de rose-t, rózsa abszolútumot - a rózsák királynőit. Sugárzóan ragyogó, ahogy felfedi puha és bársonyos szirmait, s a meleg érzést, mely olyan, akár a napsugarak érzéki érintése. Minden egyes szál rózsát kézzel szednek Ispartában, elkerülve, hogy a rózsaszirmok lehulljanak és ezáltal megsérüljenek. A tiszta jázmin illat ragyogása fehér és szikrázó jegyekkel gazdagítja az illatot, míg a bergamott akkordjai még szikrázóbb és még káprázatosabb benyomást hoznak létre. A púderes, lágy vaníliakivonat sókristályokkal olvad a gyengéd pézsma jegyeibe, meghosszabbítva a nap végtelen sugarainak melegségét. Üvege a siker szimbóluma: erősen és bátran áll, jelképezve egy egész generáció elszántságát. Máshoz nem hasonlítható, kétoldalú üveg: az elején vibráló, erőteljes rózsaarany szív, mely a belső erőnk magját szimbolizálva a nap sugarait árasztja magából. A hátulján fehér irizáló fénykoszorú ragyogja be az egész üveget a szívétől a széléig. 

EDP 50 ml, 30 300 Ft 

MUGLER ALIEN GODDESS

A Mugler új női illata egy misztikus, ígéretes új világot idéz fel. Abban az időben, amikor az emberek fényt keresnek a sötétségben, egy napistennő előkészíti az utat egy csodás, de igaz sors felé. Tökéletes harmóniában van a teste és lelke, készen áll arra, hogy dicsőséggel, nagylelkűséggel és jóindulattal árassza el a körülötte lévő világot. Elhozza éltető erejét és szépségét egy kopár bolygóra aranyvirágával, mint egy gyógyító ajándékot a világnak és egyetemes felhívást minden nő számára. Az isteni virágos orientális fás parfüm, az Alien Goddess a nőiesség és a remény szent ígérete.  A Mugler parfümkészítő duójának, Marie Salamagne-nak és Nathalie Lorson-nak az érzékien lágy jázminnal, heliotróppal és vaníliával sikerül olyan illatüzenetet létrehozniuk ennek a parfümnek, amely ragyogó és figyelemreméltó, akár egy meleg napüdvözlet.

EDP 30 ml, 24 490 Ft

Giorgio Armani My Way Intense

A Giorgio Armani újdonsága, a My Way Intense azt a pillanatot fejezi ki, amikor intenzíven tapasztaljuk meg és éljük át a bennünket körülvevő világot. Annak a pillanatnak a szimbóluma, amikor a mindennapi különlegessé válik és felébred bennünk a vágy, hogy minden pillanatot még erőteljesebben és intenzívebben éljünk át. Az illat az olasz bergamott és egyiptomi narancsvirág tiszta és ragyogó keverékével nyit, a keserű narancs esszenciájával gazdagítva, mely finom, virágos hatást ad az illatnak. Az illat szívében megbabonáz az indiai Maiszúr régióból származó tubarózsa abszolútum, mely jázmin esszenciával elegyedik, hogy együtt gyengéd, nőies hatást keltsenek. Az illat érzékisége az alapjegyekben rejlik, melyekben a csábító szantálfa esszencia és vanília találkoznak egymással. Az illat elegáns üvege luxust sugall. Az arany gyűrűvel átölelt, összetéveszthetetlen kék kupak annak az útnak a megtestesülése, mely az illat inspirációjaként szolgált. Az üveg finom, kék részletei, melyek az illat gyengéd rózsaszín színével találkoznak, első pillantásra felvillantják a parfüm intenzitását és erejét.

EDP 30 ml, 24 290 Ft

Valentino Voce Viva Intensa

A Voce Viva Eau de Parfum Intensa egy intenzív és friss keveréke az olasz bergamott, a sötét vanília, narancsvirág és jázmin abszolútumnak. Az illat olasz bergamott és mandarin zamatos kombinációjával nyit, ezáltal frissességet adva az illatnak. Az illat szívében a fekete vanília intenzitása és addiktív moha jegyek keverednek egymással. Az illat alapjában megbabonázó narancsvirág és jázmin abszolútum érzéki, ugyanakkor gyengéd, virágos esszenciát nyújtanak az illatnak. Az összetevők kombinációját úgy alkották meg, hogy tökéletes átmenetet és kapcsolatot ébresszen a színek és a couture divat között. Ennek a virágos-fás illatnak az üvege megtestesíti a Maison Valentino divatházat, melynek ikonikus motívumai a kupakon található négyzetes szegecsek különleges és igazán egyedi „Valentino Red” vörös árnyalattal gazdagítva.

EDP 30 ml, 24 990 Ft 

NARCISO EAU NEROLI AMBRE 

Narciso Rodriguez újdonsága egy fényben fürdő parfüm, amely a nőket, azok vibráló energiáját és ragyogó nőiességét idézi meg, az Eau de Parfum Ambrée új, világosabb és frissebb illatú értelmezése. A tervező egy napfényes illatot álmodott meg energizáló jegyekkel, amelyhez ihletet a forró napsugarak érintése a bőrön adott. A napsütésben fürdőző bőr káprázatos és magával ragadó illatokat tár fel. Ebben az új virágos-púderes illatban a narciso rodriguez márka emblematikus illatjegye, a pézsma szíve keveredik a legnaposabb virágokkal. A neroli esszenciája tisztaságot és frissességet hoz, és fényes és intenzíven nőies vonásokat kölcsönöz a parfümnek. A sugárzó frangipani virággal társulva felfedi ragyogását, és káprázatos, energizáló jegyeket hoz az illatba. Az ámbrával keveredő pézsma szíve a fehér virágok e vibráló csokrát meleg és körülölelő, lágy és érzéki aspektusokkal ruházza fel. Az ikonikus Narciso üveg ezúttal matt, bársonyos hatású felszínt és púderszínt kapott.

EDT 30 ml, 20 990 Ft

Armani Privé Cyprés Pantelleria 

Armani új Haute Couture illata, a Cyprés Pantelleria Edt illata a rendkívüli szépségű, napfényes Pantelleria sziget esszenciáját adja egyesítve a ciprusfa illatát a tenger habjaival, melyek egy pezsdítő fuvallat által érnek össze energetizáló, frissítő illatot alkotva. Az illat a természet két oldalát egyesíti: az akvatikus erőt a sziget növényvilágának elegáns, aromatikus melegségével. Egyszerre megnyugtató és pezsdítő. A mester parfümőr, Alberto Morillas (FIRMENICH) alkotta illat energikus ragyogással nyit a mandarin, bergamott és cédrátcitrom jegyek harmóniájának köszönhetően, melyek virágos nerolival keverednek. Az illat szívében akvatikus frissességet árasztó hullámként keveredik a muskotályzsálya és a ciprusfa esszencia gyantás frissessége. Az illat alapja kontraszt és textúra érzetét hozza el. Az ásványos borostyánfa akkord egybefonódik az intenzív tölgyfazuzmó akkorddal, a pacsulival és vetiverrel egy fás- akvatikus kombinációt alkotva. A Cyprés Pantelleria az ikonikus és jellegzetes Armani/Privé Les Eaux szögletes üvegében mutatkozik be, letisztult eleganciája egy fényes, fekete, lakkozott kupakkal lesz teljes.

EDT 50 ml,  39 800 Ft