Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

IDOL

Harry herceg miatt egyre több férfi kér szakállbeültetést

2023. március 03.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

harry herceg királyi család szakáll férfi szépségápolás szakáll beültetés Tartalék
Harry herceg miatt egyre több férfi kér szakállbeültetést
© WPA Pool / Getty Images

Harry herceg szakálla már korábban is sokszor volt téma a világsajtóban, ám most egy klinika elárulta, a herceg miatt egyre többen kérik a beavatkozást. 


Harry herceg évek óta szakállt visel, ám az utóbbi időben sok rajongónak feltűnt, hogy sűrűbb az arcszőrzete, mint korábban. El is indultak a pletykák, hogy a sussexi herceg szakállbeültetésen esett át, de az információkat azóta sem erősítette meg. 

Egyre többen kérik a szakállbeültetést Harry herceg könyve óta 

A Tartalék borítóján Harry herceg sűrű arcszőrzettel látható. Most egy törökországi klinika elárulta, mióta megjelent a memoár, megkétszereződött a beavatkozást kérők száma. 

Az elmúlt néhány évben folyamatosan nőtt az érdeklődés a szakállbeültetés iránt, ahogy egyre többen szereznek tudomást az eljárásról. De az elmúlt hetekben ez robbanásszerűen megnőtt

– árulta el Batuhan Kizilcan a törökországi hajklinika alapítója a DailyMailnek. 

A szakember azt is elmondta, hogy semmi furcsa nincs abba, hogy az emberek a hírességekre szeretnének hasonlítani. Jelenleg Harry herceg sok helyen felbukkan, a könyvnek köszönhetően pedig mindenhol lehet találkozni az arcképével, így ez normálisnak számít. 

Vannak, akik eleve Harry herceg képével érkeznek, és rögtön közlik, mit szeretnének. Batuhan Kizilcan elmondta, hogy a beavatkozás előtt sok dologról kell dönteni, de a páciensek formában is Harry herceget követik. 

A szakállbeültetés során a szálakat a fejbőrről vagy az arc más részeiről veszik ki, majd ültetik be azokra a részekre, ahol hiányos a szőrzet. Az eredmény nem azonnali, az orvosok szerint nagyjából fél évre van szükség, amíg látható lesz a végeredmény. Az eljárás nem olcsó, Magyarországon 1,5-2 millió forint között mozog az ára. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves