Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAIL TREND

Így készítheted el a legdivatosabb francia manikűrt a szakértők szerint

2024. április 19.

2 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend francia manikűr manikűrtippek
Így készítheted el a legdivatosabb francia manikűrt a szakértők szerint
© Shutterstock

A hagyományos francia manikűr ideje lejárt, a klasszikus helyett inkább ezeket a festések számítanak trendinek. 


Sosem megy ki a divatból a francia manikűr, ami évtizedek óta nagyon népszerűnek számít a nők körében. Kifejezetten egyszerű, letisztult, de a szakértők szerint 2024-ban már nem a minimalizmus érvényesül, ha francia manikűrről van szó. 

Izgalmas lesz idén a francia manikűr 

Betina Goldstein az egyik legnépszerűbb körmös a hírességek körében. Ő készíti többek között Margot Robbie körmeit. A szakember mindig képes valami izgalmas dolgot kitalálni, a fantáziájának semmi sem szab határt. Éppen ezért a francia manikűrnek is megmutatta az izgalmasabb formáját.

Apró láncok 

A francia manikűrnek nem kell feltétlenül fehérnek lennie, és a festék sem kötelező. A körmök végeire kerülhet például lánc, a metálos részlet remekül feldobja a jól ismert körömfestést. 

Ocelotminta 

Az év egyik legnépszerűbb körömfestési módszere a francia manikűr esetén is előkerülhet. A körmök végein szolidan megjelenő minta sokkal visszafogottabb hatást kelt. Ebben a formában még azok is kipróbálhatják, akik nem rajonganak a feltűnő festésekért. 

Csillogás 

Egy kis csillogás sosem árt, pláne, ha manikűrről van szó! A francia körmök esetén itt is a visszafogottságra helyeződik a hangsúly. Az ezüst, arany rész nagyon apró, nem fedi el a körmöket, csupán jelzésként mutatkozik meg. 

Fehér helyett fekete 

Többször írtunk már a színes francia manikűrökről, amelyek főleg 2024 elején váltak népszerűvé. Ha megtetszett a trend, de a rózsaszín helyett valami határozottabb színnel próbálnád ki, akkor nagyszerű választás lehet a fekete. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves