Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FRANCIA KÖRMÖK

Ezek a legnépszerűbb francia manikűrök idén nyáron

2024. július 08.

2 perc olvasás

ELLE

köröm manikűr francia manikűr nyári körömtrend
Ezek a legnépszerűbb francia manikűrök idén nyáron
© instagram.com/safinailstudio

Idén nyáron is hódít a francia manikűr, ám egy kis csavar nem maradhat ki belőle!


A francia manikűr minden alkalomra, az év minden időszakában tökéletes választás. 2024-ben is így van, ám ezúttal nem feltétlenül a klasszikus változat lesz olyan népszerű. 

Merészebb francia manikűrök hódítanak

A nyári hónapokban valahogy sokkal több a szórakozás, a lazaság, a merészség az emberekben. Igaz ez a manikűrre is, főleg a franciára. Az emberek ilyenkor bátrabbak és bevállalósabbak, és többen is nyitottak arra, hogy ezt a klasszikus design-t kicsit más irányba vigyék el. 

Nem meglepő, ha valaki búcsút int a fehér mosolyvonalaknak, nyáron a neon is közkedveltebb: a szezon egyik sztárja a rikító zöld vég, vagy éppen a pink francia manikűr. De igaz ez a merészség a díszítésekre is, ilyenkor nincs olyan, hogy túl sok kő, vagy éppen lágy krómpor réteg. Lássuk, milyen extra lehetőségek vannak, ha szeretnél ízléses, mégis nem mindennapi francia manikűrt.

Nyári virágok

Vannak, akik nem csupán a mosolyvonal színén, de formáján is változtatnak, és igazi virágesővel pótolják azt. Ebben az esetben választhatsz egy színt, de ötvözheted az árnyalatokat is, ha úgy tartja kedved. A végeredmény minden esetben egy látványos nyári manikűr lesz. 

Hullámok ringatnak 

Ki mondta, hogy a tenger nem jelenhet meg a körmeiden egy francia manikűr formájában? Ennél a változatnál a tenger vize, a hullámok alkotják a körömvégi díszítést. Az extrább hatásért egy pár madár is elfér a körömlemezen. 

Állati manikűr

Ha még merészebb vagy, és ennél is többre vágysz, vegyítsd az állatmintát a neon színekkel. Garantált, hogy nem mindennapi manikűr lesz a végeredmény. Ez a változat tényleg csak a bevállalósaknak ajánlott, ám az biztos, hogy mindenki a csodájára jár majd. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves