Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAIL TREND

Ez a rózsaszín körömszín most mindenki kedvence

2024. július 05.

2 perc olvasás

ELLE

trend rózsaszín körömtrend manikűr manikűrtrend körömszín
Ez a rózsaszín körömszín most mindenki kedvence
© Shutterstock

Ha keresed a tökéletes nyári körömszínt, akkor van egy jó hírünk, mivel megtaláltuk, és el is árultjuk, melyik az! 


A nyári körömszínek mindig sokkal izgalmasabbak, vidámabbak. Ilyenkor a legtöbben eleve színpompást manikűrt kérnek, és szerencsére a trendek is ebbe az irányba mutatnak. A szakértők szerint van egy árnyalat, ami 2024 nyarán nagyon népszerű, így neked is ki kell próbálnod! 

Különleges rózsaszín árnyalat a nyár legmenőbb körömszíne

Színek tekintetben igazán változatosak a 2024-es körömtrendek. Az elmúlt hónapokban számos izgalmas árnyalat jelent meg, ezek pedig a főbb irányvonalakat is befolyásolták. Újra népszerű lett például a kék, vagy a narancssárga, ami a narancs sorbet körömtrendnek köszönhető. 

Ám érdemes egy bájosabb árnyalatot is megemlíteni, ez pedig a rózsaszín. A körömszín tényleg sosem megy ki a divatból, hiszen valamelyik tónusa minden szezonban előkerül. 2024 nyarán a hot pink számít igazán must-have árnyalatnak. Kifejezetten feltűnő, élénk, olyan szín, ami vonzza a tekinteteket. 

Mivel egy nagyon feltűnő színről van szó, ezért a hot pink a rövid körmökön mutat a legjobban. Ebben a formában szó szerint vibrálni fog a manikűr! 

Ha inkább a visszafogott körömfestéseket kedveled, de a hot pink felkeltette a figyelmed, akkor a színes francia manikűrt imádni fogod! Ebben a variációban a fehér körömvégeket rózsaszínre cserélte a körmös, így egyszerre lesz trendi és elegáns a végeredmény!

A hot pinknek több variációja van, ha szereted a pirosat, akkor egy málnába hajló árnyalat biztosan tetszeni fog! 

Természetesen az év egyik legnépszerűbb körömtrendje, az ombre manikűr sem maradhat ki a sorból. A rózsaszínnek ezzel a feltűnő, vibráló árnyalatával ez is csodásan fog kinézni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves