Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

Ez a balayage haj a legnagyobb trend idén tavasszal

2024. március 07.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

balayage haj hajfestés hajszín hajtrend 2024
Ez a balayage haj a legnagyobb trend idén tavasszal
© Shutterstock

Ebben az évben a fordított balayage aratja a legnagyobb sikert a fodrászoknál.


Ha egy olyan hajszínre vágysz, ami nem igényel sok karbantartást, akkor a fordított balayage tetszeni fog.

A hagyományos balayage-hoz hasonlóan ez a festési technika is természetes hatást kelt, ilyen szempontból előnyösebb, mint egy fóliával készített melír. Míg azonban a hagyományos balayage a hajszín világosítására összpontosít, a fordított balayage a sötétebb színekre helyezi a hangsúlyt.

Ez a stílus különösen népszerű a világosabb szőke hajjal rendelkezők körében, akik egy rövid ideig szeretnék kipróbálni a barna hajat is.

Nézd meg, mitől annyira népszerű!

A fordított balayage titka

A technika előnye, hogy egészen finom és természetes hatást kelt, így nem lesz markáns különbség az eredeti hajszíned és a festett árnyalat között – legalábbis első pillantásra.

Aki nem akar radikális változást, annak különösen ajánlott, mert így kipróbálhat olyan árnyalatokat is, amelyeket korábban nem mert volna. Legtöbbször a haj középső részén hoznak létre kiemeléseket, majd a tövekre helyeződik a hangsúly.

@the.hairangel

REVERSE BALAYAGE CONSULT ——————————————- My books are open from Tuesday- Saturday ! Send me a DM to book an appointment with me! Let’s give you the hair of your dreams! 👼🏼

♬ original sound - Jocelyn 👼🏼

Mások szerint azonban akkor érhető el a legjobb hatás, ha a hajtőnél csak egy árnyalattal világosabb színt alkalmaznak, mint amilyen az eredeti hajszín, viszont sötétebbet, mint a kiemelések.

Bárhogyan is készítik el, a stylistok felhívták a figyelmet arra, hogy ennél a festési technikánál kiemelten fontos, hogy előzetesen egyeztess a fodrászoddal, ugyanis csak így lehet biztosítani azt, hogy ne legyen a kívánt színnél sötétebb a végeredmény.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves