Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pretty eyes

Viszlát fekete! Ezért muszáj neked is kipróbálnod a fehér szemceruzát

2023. február 14.

2 perc olvasás

ELLE
tipp beauty szemceruza fehér szemceruza
Viszlát fekete! Ezért muszáj neked is kipróbálnod a fehér szemceruzát
© Instagram/connectedtofashion

Te beszereztél már egy fehér szemceruzát? 


Rengeteg nő érez késztetést, hogy fekete szemceruzával vagy szemhéjtussal hangsúlyozza a szemeit. Mindenki tudja, hogy Cindy Crawfordnál is a füstös szemsmink kötelező volt a 90-es években. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az örök kedvencet néha ne válthatná fel valami más. Kristen Stewart, Sophie Turner, Rihanna, Bella Hadid és Cara Delevingne is a fehér szemceruza nagy rajongója! 

Miért olyan jó a fehér szemceruza?

Ez a szokatlan árnyalat sokkal ragyogóbbá teszi a szemeket, valamint az egész arcot megfiatalítja. Röviden és tömören: a fehér szemceruza olyan, mint egy álmos lány titka az ébernek látszó és a tömegből kitűnő szemek számára. Természetesen azzal lehet kísérletezni, hogy az alsó vagy a felső vízvonalban mutat-e jobban, de alapvetően a cél, hogy a szemek nagyobbak tűnjenek. A fekete szemceruza esetében a szemek pont, hogy kisebbnek tűnnek, tehát a fehérrel az ellentétes hatás érhető el. 

Íme, egy remek tipp 

Ha az alsó vízvonalnál szeretnéd használni a fehér szemceruzát, érdemes lehet kipróbálni ezt a TikTok trükköt, amiről most mindenki beszél. Egy TikTok-sztár megmutatta, hogyan sminkeli ki magát, sőt azt is megmutatta, hogy a korábbi módszeréhez képest, mennyivel menőbb a mostani!

Sophie Turner így csinálja

A Trónok harca sztárja már 2019-ben is odáig volt a fehér szemceruzáért. Sophie Turner azonban inkább a felső vízvonalában alkalmazta, de mondani sem kell, hogy mesésen nézett ki. Az ő sminkjében a trükk, hogy fekete szemhéjtust is felvitt, majd annak a tetejére tette a fehéret. 

Íme, egy videó, ami bemutatja a fekete és fehér szemceruza közötti különbséget

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves