Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ILLATMÁMOR

Ez a világ 5 legbizarrabb parfümje

2023. január 29.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

cigaretta dohány illat marihuána parfüm szex
Ez a világ 5 legbizarrabb parfümje
© Shutterstock

Nem fogod elhinni: léteznek olyan bizarr, már-már kényelmetlenül furcsa parfümök, amik egy-egy dohány, testnedv vagy szexuális tevékenység illatát kívánják megeleveníteni, kis üvegcsékbe rejtve! 


A világ legkeresettebb női parfümjein túl vannak olyan különleges és furcsa, már-már bizarr illatok is, melyek első szaglásra egy teljesen más dolgot juttatnak eszünkbe a szimpla jó illatnál. Léteznek ugyanis olyan parfümök, melyek különböző szexuális tevékenyéségeket, emberi testnedveket kívánnak feleleveníteni — mindezt pedig hihetetlenül nagy népszerűséggel csinálják, az emberek ugyanis odáig vannak értük.

Következzen a világ 5 legbizarrabb parfümje! 

Etat Libre d'Orange Sécrétions Magnifiques 

Egy egészen sokkoló parfümöt kreált meg 2006-ban Antoine Lie parfümőr az Etat Libre d'Orange francia  parfümmárkának. A Sécrétions Magnifiques nevű uniszex illat ugyanis egyszerre eleveníti fel a vér, a nyál, az izzadság és a férfi spermiumok illatát. A meghökkentő parfüm állítólag hihetetlenül maszkulin: ha megszagoljuk, a fériasságot lehet benne érezni, mégis az egyik legbizarrabb parfümnek tartják a világon. Az 50 ml-es kiszerelés Magyarországra is megrendelhető 96 euróért.

Etat Libre d'Orange Sécrétions Magnifiques 50ml/98€
Etat Libre d'Orange Sécrétions Magnifiques 50ml/98 €

Demeter Pipe Tobacco

Van, aki utálja, van, aki imádja a cigaretta illatát: ha te is az utóbbiak közé tartozol, nagy valószínűséggel kedvelni fogod majd a Demeter Pipe Tobacco nevű dohányos-párfányos parfümjét, amit azoknak találtak ki, akik szeretnek egy finom ital és szivar mellett nosztalgiázni. Uniszex parfüm, férfias jegyekkel. Hazánkban hivatalosan nem árusítják, ám a márka hivatalos weboldaláról meg lehet rendelni.  

Demeter Pipe Tobacco
Demeter Pipe Tobacco 50ml/20$

Goop x Heretic This Smells Like My Orgasm

Gwyneth Paltrow életmódmárkája, a Goop először vagina illatú gyertyákat kezdett el árulni, 2020 óta pedig a női orgazmus illatát felelevenítő roll-on parfümöket kínál a vásárlóinak. Az illatot állítólag egy nőgyógyász és Douglas Little parfümőr álmodta meg és a leírás szerint van benne minden „finomság” a grépfrúttól kezdve a narancsvirág olajon át a török rózsáig. Használatát mindenkinek ajánlják, nemtől függetlenül, bár Gwyneth szerint a kevesebb ebből is több. A parfümhöz Magyarországon rendelés útján lehet hozzájutni.

Goop x Heretic This Smells Like My Orgasm 50ml/45$
Goop x Heretic This Smells Like My Orgasm 50ml/45$

Fresh Cannabis Santal

Következzen egy olyan uniszex parfüm, ami egy az egyben a marihuána illat eleveníti fel - mégpedig úgy, hogy kannabisz olaj is van benne! A 2006-os kiadású parfüm összetevői között még szilvát, narancsot, pacsulit, rózsát, étcsokoládét és vaníliát is találhatunk, de az illat fő akkordja természetesen a marihuána. Magyarországon nem kapható, csak a hivatalos honlapról rendelhető, de például az Egyesült Királyságban vagy Hollandiában a boltokban is árulják. 

Fresh Cannabis Santal 100 ml/129 €
Fresh Cannabis Santal 100ml/129€

Vulva Original

Ahogyan a nevéből ki lehet következtetni, ez a parfümös olaj a női nemi szerv, a vagina illatát kívánja megjeleníteni. Épp ezért, csak egy-egy cseppet kell az ujjakra rakni, amivel a szeméremtest külső részét kell vele bekenni — nyakra, csuklóra, fül mögé tehát nem ajánlják a használatát. A szexparfümök körében állítólag hatalmas népszerűségnek örvend, 2004 óta már többször is bestseller termék volt a kategóriájában. A hivatalos honlapon lévő női vélemények szerint a férfiak beindulnak tőle, mert feromont tartalmaz, amit több férfi is igazolt. A németországban gyártott parfüm széleskörben elterjedt, Magyarországon is kapható.

Vulva Original 3ml/49,90 €
Vulva Original 3ml/49,90 €

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves