Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Highgrove Bouquet

Saját parfümöt dobott piacra Károly herceg

2022. augusztus 19.

1 perc olvasás

ELLE
kert kertészkedés angol királyi család károly herceg királyi család parfüm
Saját parfümöt dobott piacra Károly herceg
© SANG TAN / POOL / AFP

Károly herceg kedvenc kerti virágainak illatából készült parfüm.


Gyermekkora óta szenvedélyes rajongója a kertészkedésnek Károly herceg. Ezen a hobbiján felesége, Kamilla hercegné is osztozik, és általában együtt gondozzák szeretett highgrove-i kertjük növényeit.

A brit trónörökös olyannyira odáig van a kerti virágokért, hogy úgy döntött, megpróbálja üvegbe zárni fenséges illatukat. Így aztán az angol Penhaligon parfümkészítő márkával közösen vadonatúj illatot dobtak piacra, amelyet Károly herceg kertjének kedvenc virágai ihlettek.

„Az illat egyfajta tisztelgés a Highgrove Gardens-ben töltött csodálatos illatú nyarak előtt”

– olvasható a parfüm leírásában, melynek elkészítésében a walesi herceg is közreműködött.

Jótékony célt támogat Károly herceg illata

Az illat fejjegyei a geránium, a levendula és a jácint, amelyet a hárs, a tubarózsa, a cédrus és a pézsma mélyítenek el. Ezek a virágok mind megtalálhatók a Highgrove Gardens körül is. 

Egy üveg Highgrove Bouquet parfüm ára 155 angol font, ami átszámítva közel 75 ezer forint.

Az eladásokból származó bevétel 10%-a pedig a The Prince’s Foundation jótékonysági alapítvány javát szolgálja, amely változatos oktatási programokat kínál minden korosztály számára, a hagyományos művészetektől a mérnöki tudományokig és persze a kertészetig.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves