Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trend

A cseresznyepiros körmök a legnépszerűbbek most, rajonganak érte a nők

2024. május 09.

2 perc olvasás

ELLE

körömtrend cseresznyepiros köröm
A cseresznyepiros körmök a legnépszerűbbek most, rajonganak érte a nők
© Instagram/nailsideasmagazine

A cseresznyepiros körmöket sokan imádják. 


Májusban itt a cseresznyeszezon. Nem csoda, hogy a cseresznyepiros körmök is egyre népszerűbbé válnak. Ennek a színnek különböző árnyalatai vannak, így te magad döntheted el, hogy a sötétebb vagy a világosabb verziók mellett teszed-e le a voksodat. 

Az egyszerű, de nagyszerű változat

Változtasd a körmeid szó szerint cseresznyévé egy vámpírvörös lakkozással. Ez a tökéletes cseresznyepiros - nem túl sötét és nem túl világos, tehát lényegében pont az  arany középút. Nem kell mindig túlgondolni, ugyanis ez a szín mindenféle plusz nélkül is tökéleteseen áll mindenkinek. A pirossal sosem hibázhatunk. Mi imádjuk!

A Cseresznye szívek most a legtrendibbek

A cseresznyepiros körmök szó szerinti átvétele a cseresznye inspirálta körömdíszítés. Francia manikűrnél ez a dizájn nagyszerűen mutat, és még néhány pötty vagy csillag még inkább feldobhatja. Ez az a manikűr, amit biztosan mások is kiszúrnak rajtad. Májusra pedig egész egyszerűen tökéletes választás. Mutatjuk, hogyan képzelheted el:

A rózsaszín cseresznyék

A 3D-s cseresznye megjelenéshez adj hozzá piros drágaköveket, amelyek finom zöld szárakkal vannak összekötve. Ez a dizájn rózsaszín francia csúcson lévő cseresznyét használ, de egyszínű is maradhat, és választhatsz piros csúcsot a teljes cseresznyésség érdekében. Fantasztikus a tavaszi és a nyári szezonban is. 

A világos cseresznye

Ha a jó idő miatt a sötét árnyalatokat kerülnéd, akkor a világos cseresznye az, amire a te körmeidnek szükségük van. Feltűnést keltesz, de mégsem fogod azt érezni, hogy túl sok a manikűröd. Az egyik legtökéletesebb szín, amit egy nő viselhet. Ha egy szép gyűrűt is választasz az ujjaidra, akkor pláne sikerül magadra vonzanod a tekinteteket. 

A zselé csodákra képes

A cseresznyepiros zselés lakk nagyszerű módja annak, hogy ennek a színnek a mélységét kevésbé telített módon érhesd el. Ez a megjelenés néhány körmön aranyos fehér szalagokkal díszített, koktéllányos hangulatot kölcsönöz. Akár egy fesztiválra vagy buliba is remekül mutathat. A szakértők szerint egy fehér szettel lehet a legjobb, és természetesen ennél a verziónál is nyugodtan játszadozhatsz a gyűrűkkel is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves