Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ryan's Choice

Ryan Reynolds olyan szépeket mondott Blake Lively-ról, hogy el fogsz olvadni

2022. december 07.

2 perc olvasás

ELLE
szerelem Blake Lively ryan reynolds Blake Lively terhes bók
Ryan Reynolds olyan szépeket mondott Blake Lively-ról, hogy el fogsz olvadni
© Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for American Cinematheque

Ryan Reynolds ikon lett, és amit a családjáról mondott, az felejthetetlen.


Ryan Reynolds és Blake Lively részt vettek tegnap este a People's Choice Awards nevű gálán, méghozzá azért, mert a 46 éves színész az év ikonja díjat kapta meg. A köszönőbeszédét alább is megnézheted, de vigyázz, mert van olyan megható, mert az évvége legkönnyfakasztóbb reklámjai.

Viccesen kezdte

Ryan Reynolds többek között a humorézékéről ismert, és persze poénokkal kezdte a köszönőbeszédét.

Olyan, mintha a temetésemen lennék, azzal a különbséggel, hogy innen azért még hazamehetek. Azt hiszem, most már végképp pozitív lett az ikontesztem. Évekig sikerült negatívnak maradnom, de hát itt tartunk most

– kezdi a beszédet a színész.

Család, szülők, gyerekek, feleség

Ryan Reynolds azt mondja, hogy a köszönőlistájának a családjával kell kezdődnie és azzal is kell végződnie. Említi így többek között a szüleit is, elhunyt édesapjával kapcsolatban azzal viccelve, hogy az idősebb Reynolds kedvenc műsora a Baywatch volt. A következőket teszi még hozzá vele kapcsolatban:

ha látná ezt az egész cirkuszt, nem tartaná különösebben nagy számnak; a három kisunokáját tartaná a nagy számnak!

Ryan Reylondséknak ugyanis három kislánya van, James 8 éves, Inez 6 és Betty 3, sőt, a negyedik gyerek is hamarosan érkezik, Blake Lively ugyanis jelenleg terhes.

De Blake és lányok, egyszerűen ti vagytok a szívem, a reményem, a boldogságom. Azzal szoktam viccelni, hogy milyen fárasztó a családom, de ezzel szemben a valóság az, hogy több erőt adtok nekem, mint amennyit bármelyik férfi érdemelne

 – talán ez Ryan Reynolds beszédének legmeghatóbb része.

Van videó is!

Ha az egész beszédre kíváncsi vagy, kattints a play gombra!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves