Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DINAMIKUS DUÓ

A plasztikai sebész elárulta, melyik két sztárra szeretnének hasonlítani a legtöbben

2023. március 19.

2 perc olvasás

Szőke Anna

plasztikai sebészet plasztika kardashian klán Kendall Jenner Kylie Jenner
A plasztikai sebész elárulta, melyik két sztárra szeretnének hasonlítani a legtöbben
© Getty Images / Kevin Mazur

Dr. Kourosh Tavakoli, ausztrál plasztikai sebész elmesélte, miért kéri legtöbb kliense, hogy Kylie vagy Kendall Jenner formájára szabja át őket.


Ausztrália egyik vezető plasztikai sebésze, Dr. Kourosh Tavakoli elárulta, hogy a hozzá jelentkező nők nagy többségét két táborra lehet osztani: vannak, akik Kylie Jenner domborulatait szeretnék, és vannak, akik pedig Kendall finom, természetes hatású "turbózására" szavaznak.


Két testvér, két külön világ

Ahogy mindenben, úgy a plasztika terén is jönnek-mennek a trendek. Új eljárások, új testtájak átalakítása, kisebb-nagyobb implantátumok és még sorolhatnánk. Az elmúlt években azonban két trend markánsan tartotta magát a népszerű orvos kliensei között: a "Kylie-look" és a "Kendall-look".Míg a 27 éves szupermodell, Kendall Jenner szépészeti beavatkozásai a természetesebb hatást és a mértékletességet képviselik, addig a 25 éves üzletasszony, Kylie Jenner – soha el nem ismert – műtéteire a látványosabb, "Kardashianosabb" vonal a jellemző. A szakember elárulta, hogy kliensei szemében Kendall az európai, úgynevezett párizsi sikk, két lábon járó megtestesítője, míg Kylie a létező legtökéletesebb "L.A. Girl".


A Jenner lányok nem plasztikáztattak

Legalábbis ezt állítják, mind a ketten. A szakember szerint, azonban Kendall egy kisebb mellműtét mellett orrplasztikát, és valószínűsíthetően fillereket/botoxot is igénybe vett már. Ezzel szemben Kylie Jenner már szinte egy teljes testes átalakításon esett át: fenék implantátum, mell implantátum, orr-állkapocs-arccsont plasztika, ajakfeltöltés, fillerek, zsírleszívás és még megannyi további szépészeti beavatkozást gyanítanak a hozzáértők.Annak ellenére, hogy sem Kendall, sem Kylie nem ismeri el, hogy plasztikáztatott volna, megváltozott külsejük még a szakember szerint is egészen biztosan orvosi munka. A két fiatal nő, lányok millióira van hatással, és az általuk képviselt megjelenés a nők plasztikához való hozzáállásán is sokat változtatott.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves