Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

2023 FALL

6 körömtrend, ami nagyon népszerű lesz idén ősszel

2023. szeptember 07.

2 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend manikűr manikűrtrend körömtrend 2023
6 körömtrend, ami nagyon népszerű lesz idén ősszel
© Streetstyleshooters / Getty Images

Megérkezett az ősz, ami magával hozta a legfrissebb körömtrendeket is! 


Újabb szezonhoz érkeztünk el, ami azt is jelenti, hogy alaposan megváltoznak a körömtrendek. Az őszi divat szerint a virágoktól, egyéb nyárias mintáktól elbúcsúzunk, a helyükre pedig sötét színek, és ezüst részletek jönnek. 

Szmokingmanikűr 

A szmokingmanikűrt Jennifer Lopez manikűrösének köszönhetjük, aki már sok trendet indított el. A manikűr, ahogyan már a neve is utal rá, olyan, mint a szmoking, vagyis fekete és fehér. Ez a két szín alkotja, amitől nagyon elegáns lehet a végeredmény. Lehet francia manikűr, esetleg geometrikus formák is kerülhetnek a körmeidre. 

Vörösboros ragyogás

Idén sem hiányozhat a trendek közül az egyik legnépszerűbb őszi árnyalat, a bordó. Továbbra is számos tónusával találkozhatsz, de a legnépszerűbb a vörösborra hasonlító lesz. A szín akkor érvényesül a legszebben, ha semmi sem díszíti a körmöket, és fényes fedőlakkal van lekenve az árnyalat. 

Clean girl 

Egyre népszerűbbé válik a quiet luxury trend, ehhez pedig nagyszerűen illik a clean girl manikűr. A festés lényege, hogy olyan színt válassz, ami szinten teljesen észrevétlen, ez lehet egy bézs vagy rózsaszín. A lényeg, hogy megfelelően passzoljon a bőrtónusodhoz

Bársonyosan ragyogó

A nyári körömtrendek között már biztosan te is találkoztál a glazed-donut festéssel, ettől sem kell még elbúcsúzni, de a bársonyhatású körmök sokkal népszerűbbek lesznek. A mágnessel készült festések nagyon szépen csillognak, és a legjobb, hogy szinte bármilyen színt választhatsz. 

Matt mindenhol 

A matt körmök nem számítanak újdonságnak, hiszen már évek óta megjelenik az aktuális trendek között. Idén a dolog ettől sokkal izgalmasabb lesz, mivel a körmösök az egészet feldobták pár geometrikus mintával. Lehetnek a kömeiden körök, négyzetek vagy akár háromszögek!

Metálos csillogás 

Évek óta felkapottak a csillogó körmök, de most a teljes ezüst vagy arany helyett inkább a részletekre figyelj. Kerüljenek a körmeidre apró láncok, vagy bármilyen körömdísz. Különösen jól mutat, ha a clean girl trenddel kevered. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves