Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend

3 téli illat, amit egyszer ki kell próbálnod

2023. december 07.

2 perc olvasás

ELLE

illatok női parfüm parfüm téli parfüm
3 téli illat, amit egyszer ki kell próbálnod
© Shutterstock

Minden ember életében van néhány illat, ami maradandó élményeket okoz.


Nem könnyű megtalálni azt a parfümöt, ami tökéletesen illik a személyiségedhez, vagy az aktuális hangulatodhoz. Azonban ha megvan az ideális illat, az nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a közérzeted is pozitív irányba változzon.

A megszokott parfümjeiden kívül érdemes alkalmanként új illatokkal is kísérletezni: egyrészt ezzel is frissen tartod az érzékeid, másrészt találhatsz köztük olyat, amelyek új kedvencek lesznek.

A szakértők pedig adnak is néhány tippet, hogy mit érdemes kipróbálnod!

Néhány kihagyhatatlan illat

Escentric Molecules – Molecule 01

Ez a fás, tiszta és kicsit édeskés illat szinte észrevehetetlen a viselője számára, mégis hihetetlenül vonzóan hat a környezetre.

Az Iso E Super néven ismert egyedi molekulát tartalmazza, amelyről a márka alapítója, Geza Schön így nyilatkozott:

Az Iso E Super egyetlen aromamolekula, amelyet a parfümkészítők arra használnak, hogy más vegyi anyagokkal és természetes anyagokkal együtt illatokat hozzanak létre.

A parfüm fás besorolást kapott, a cédrusra is emlékeztető aromáival egy igazán egyedi és bársonyos illat.

Altra – Skin

A lágy pézsmaillat, amely a bőr legérzékibb pontjaira hat, egyszerre tiszta, friss és megnyugtató. Úgy tervezték, hogy önmagában vagy más Altra parfümök alapjául szolgáljon.

100%-ban természetes és vegán, mivel növényi alapú pézsma és más botanikai alapjegyek keveréke.

Dyptique – Eau Duella

Ez a meleg, vanília alapú illat édes, ugyanakkor fűszeres, borostyános alapja igazán gazdag, és luxusminőséget biztosít viselője számára.

Különleges illatjegyei szinte „elolvadnak” a bőrön, és egy kifinomult, érettnek tűnő vaníliás aromát hagy maga után, ami akár egy egész napon át érezteti a hatását.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves