Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend

Ezek 2023 legnépszerűbb parfümjei

2023. november 22.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

giorgio armani parfüm yves saint laurent 2023 Prada Paradoxe
Ezek 2023 legnépszerűbb parfümjei
© Daniel Reinhardt / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az idei év is bővelkedett remek parfümökben – akár karácsonyi ajándéknak is tökéletesek.


A nők körében még mindig a parfümök tartoznak a legkelendőbb ajándékok közé, legyen szó születésnapról vagy karácsonyról.

Bár sok múlhat az egyéni ízlésen, de 2023 is bővelkedett remek új illatokban, és az eladási statisztikákat böngészve látszik, hogy a nagy divatházak korábbi parfümjei is nagy sikert arattak a vásárlók körében.

Ha te is egy kellemes új illatra vágysz, inspirálódj az év legnépszerűbb eszenciáiból!

2023 legjobb parfümjei

Prada – Paradoxe

Ennek a parfümnek 3 jó tulajdonsága is van: az üvege hihetetlenül egyedi és praktikus, ha a táskádban magaddal vinnéd, környezetbarát és újratölthető a csomagolása, és azért mégis csak egy Prada! Aki ismeri a divatházat, biztos lehet benne, hogy remek minőségre és egyediségre számíthat.

Az illat nagykövete Emma Watson, akinek jó oka volt arra, hogy elvállalja a felkérést. Ha el tudod magad képzelni, ahogy egy fehér virágokkal teli mezőn körtét eszel, akkor máris tudod, mire emlékeztet az illat: maga a boldogság.

Giorgio Armani – My way

Ebben a gyönyörű, rózsaszín és kék palackban a rózsa, a jázmin és a narancsvirág kombinációját találod, amelyek remekül működnek együtt és külön-külön is. Frissességet árasztanak anélkül, hogy túl könnyen elillanának.

A sztárok közül is rengetegen imádják, köztük Jennifer Lopez vagy Amal Clooney – talán nincs is szükség további magyarázatra a népszerűségét illetően. 

Yves Saint Laurent – Black Opium

Attól függetlenül attól, hogy iszol-e reggelente egy erős feketekávét vagy sem, az biztos, hogy ezt a fűszeres illatot imádni fogod.

A kávé, az abszint és a narancsvirág jegyei adják meg az alapot egy tökéletes, hosszan tartó illathoz és a szombat estékhez. A téli időszakban kifejezetten ideális, de egész évben egyedivé varázsolja viselőjét a kissé vaníliás utóhatásával.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves