Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kedvenc illat

Ránija jordán királyné erre a 36 ezer forintos parfümre esküszik

2023. november 21.

1 perc olvasás

ELLE

női parfüm Ránija jordán királyné
Ránija jordán királyné erre a 36 ezer forintos parfümre esküszik
© Xose Bouzas / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Ránija jordán királyné évek óta ezt a parfümöt használja. 


Ránija jordán királyné hosszú ideje ragaszkodik az 1989-ben megalkotott Guerlain Samsara parfümhöz, ami fás és virágos jegyekből készült. A királyné, aki messze híres az eleganciájáról és a kifinomultságáról úgy gondolja, hogy ez az illat minden alkalomra tökéletes lehet, hiszen nyugalmat és harmóniát idéz.

Ez lehet tudni róla 

A Guerlain Samsara parfüm a fejillat a jázmin romantikus jegyeivel szólal meg, amelyek ezután az ylang-ylang gyengéd virágaival egyesülnek. Később a virágos duó karakteres szantálfával keveredik, amely a fináléban az írisz virágával, szokatlan tonkababbal és klasszikus, édesen melengető vaníliával fonódik össze. Azonban nem csupán az illatta miatt különleges, ugyanis az üvegcséjének is története van. Az elegáns méhmotívumot Pierre-François-Pascal Guerlain 1853-ban tervezte Eugénia császárnénak, III. Napóleon akkori felesége számára.

Szintén fontos tudni, hogy a parfüm alapja a szantálfa, amit annak idején ehhez a parfümhöz használtak a világon először ilyen mennyiségben. Most már 34 éve piacon van, de a népszerűségéből egyáltalán nem veszített, és Ránija jordán királyné mellett még nagyon sokan szeretik. Hazánkban a 75 ml-es kiszerelés ára nagyjából 36 ezer forint körül mozog, míg a 100 ml-es 47 ezer forint körül. 

Notino

 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves