Quantcast

2020 Tavaszi - Nyári Újdonságok

A 2020 tavaszi - nyári új essence termékeivel, minden beauty rajongó kialakíthatja saját kedvenc megjelenését.

Nem számít, hogy egész nap tartó wow hatású szempillák, természetes ragyogású lélegzetelállító hibátlan arcbőr, szuper-puha ajkak extrém matt hatással vagy gyönyörű, ápolt körmök - a 2020 tavaszi / nyári szortiment új essence termékeivel, minden beauty rajongó kialakíthatja saját kedvenc megjelenését!

Az új my SKIN PERFECTOR termékcsalád például olyan ultra könnyű textúrájú termékeket tartalmaz, amelyek láthatóan finomítják a pórusokat és mattítják a bőrt anélkül, hogy maszkszerű hatást keltenének. A meleg vízzel könnyen eltávolítható BYE BYE PANDA EYES! szempillaspirál lélegzetelállító, dús, tökéletes formájú szempillákat biztosít egész nap – elkenődés nélkül!

A magasan pigmentált, metal hatású szemhéjpúderektől, a kiváló teljesítményű szempillaspirálokon át a csillogó highlighter és a matt rúzsokig, az essence szortifrissítése mindent biztosít, amire egy igazi beauty szerelmes vágyhat.

 

the ROSE edition szemhéjpúder paletta

A palettával készített sminkeddel akár a saját történeted is elmesélheted. Akár különféle nude árnyalatot, vagy akár lágy vagy intenzív rózsás tónust keresel - a paletta kilenc matt és metál hatású, magasan pigmentált, hosszantartó szemhéjpúdert kínál.

Ár: 1 499 Ft*.
BYE BYE PANDA EYES! szempillaspirál

Drámai dús hatás elmosódás nélkül! A BYE BYE PANDA EYES olajmentes és vegán szempillaspirál nem csak feketére színezi a pillákat, de mint egy finom réteg be is fedi őket - a mindennapi tökéletes megjelenés érdekében. És a legjobb dolog: nem csomósodik össze és pereg le, ráadásul meleg vízzel könnyen eltávolítható, sminklemosó nélkül!

Ár: 1 299 Ft*.
24ever ink szemhéjtus

Intenzív, mélyfekete megjelenés egyetlen mozdulattal - a 24ever ink szemhéjtussal ez nem probléma. Intenzív Fekete, selymes, matt hatással emeli ki a szemet és akár 24 órán keresztül is tart. A pontos, stabil hegyének és a könnyű fogást biztosító bemélyedésnek köszönhetően a tus könnyen vezethető a szempilla vonalán.

Ár: 1 049 Ft*.  

 

my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER

A my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER kellemesen könnyű és mousse textúrája lágyan terül el a bőrön. Önmagában viselve a bársonyos primer természetes fedésű, sima bőrt eredményez, primerként alapozóval kombinálva, hibátlan arcszínt varázsol.

Ár: 1 499 Ft*.

 

CHOOSE YOUR Glow! highlighter paletta

Akár a mindennapokra vagy akár a különleges alkalmakra - az új choose your glow! highlighter paletta három árnyalatával mindenki megtalálhatja a számára tökéletes highlighter tónust az ellenállhatatlan és egyedi ragyogás érdekében. Az önmagában is alkalmazható finomabb árnyalatok természetes ragyogást hoznak létre, míg a bronz tónus ideális a nyári ragyogás felidézésére vagy a kontúrok kiemelésére. A ragyogó High Shine Highlighter minden parti smink elkészítéséhez must-have termék.

Ár: 1 799 Ft*

 

 

További információkért látogass el az essence hungary Facebook oldalára vagy a essence.eu/hu-hu megújult weboldalra, illetve termékeink megvásárolhatók már a lovebrands.hu webshopban is.