Quantcast

Asztrológia

Az ősz legújabb trendje: újra összejönni az exeddel?!

Az ősz legújabb trendje: újra összejönni az exeddel?!
© Leah Romero + Getty Images

Nemcsak a sztárvilágban figyelhető meg a tendencia, hogy az egykori szerelmespárok újra egymás irányába húznak. A magyarázat ezúttal lehet, hogy a csillagokban rejlik…

Jennifer Lopez idei születésnapja kivételesen nem a dögös piros bikinije vagy a dél-franciaországi luxusjachton pózolás miatt volt emlékezetes, hanem a várva várt csókolózós fotójának köszönhetően, amellyel hivatalosan is felvállalták a nagyvilág előtt Ben Affleckkel, hogy újra összejöttek.

Az Oroszlán-Oroszlán csillagjegyű páros (akik ráadásul mindketten Skorpói-holdban születtek), a nyár során fokozatosan hintették el az apró jeleket arra vonatkozóan, hogy újra fellángolt köztük a szikra: előbb a Los Angeles-i Holmby Hills negyedben látták őket a fotósok, majd egy anyukáikkal közös családi ebéden kapták őket lencsevégre. Nemrégiben Bent már a Tiffany’s egyik üzletében szúrták ki, amint eljegyzési gyűrűket nézegetett.

Mindeközben Hidden Hillsben egy másik Oroszlán-híresség, Kylie Jenner is felmelegítette a kapcsolatát híres exével. A legfiatalabb Kardashian nővér új babaápoló termékcsaládja megjelenésével egy időben jelentette be, hogy második gyermeküket várják a Bika-jegyű Travis Scottal. A keleti parton is érezhető volt a csillagok hatása: a Mérleg-jegyű Cardi B életet adott második gyermekének, akinek az apukája a Nyilas-jegyű Offset, a pici ráadásul éppen szeptember 4-én, Beyoncé születésnapján jött a világra.

Vajon ezek a nagy újra-egymásra-találások hatalmas meglepetésnek számítanak? Nem egészen. Az ismeretség, amely a pandémia előtt még megvetést szült, most szerotoninnal nyugtat meg minket, és oxitocinnal láncol össze. Ha már egy ideje külön élsz egykori szerelmedtől, a szikra újbóli fellobbantása biztos, hogy tüzes dopaminhullámot szabadít fel, ami még forróbbá teszi a szexet, mint amilyen az első alkalommal volt.

Vágyakozás a régi-új után

Bocsásd meg magadnak, hogy epekedsz. Ha titokban kémkedtél az exed után a közösségi oldalakon, akkor sem veled van a baj. Sőt, a késztetés, hogy visszafordítsd az idő kerekét, csak fokozódni fog idén ősszel. Szeptember 27. és október 18. között a Merkúr a házassággal foglalkozó Mérlegben forog visszafelé, visszahozva a múltbeli szerelmeket a képbe. Szomjazol „az igazira, akit elszalasztottál”? Lehet, hogy itt az ideje feladni azt az acélos elhatározást, hogy soha többé nem állsz szóba vele.

Ez a tanács persze egy hatalmas óva intéssel is jár. A kapcsolatok okkal szakadnak meg, és ez az ok nem mindig a rossz időzítés. Az eltérő értékek és életcélok, a bántalmazó dinamika és a hűtlenség mind jó ok arra, hogy elmeneküljünk. De mivel a halandóság kísértete a világ fölött lebeg, az érlelődő felismerések úgy csapódnak be 2020-ban, mint egy ballisztikus rakéta. Az emberek a világjárvány közepette nőttek fel. Megkomolyodtak, és úgy döntöttek, hogy felfedezik a letelepedést, már csak biztonsági okokból is.

De vajon az ex ehhez a legjobb választás? Talán igen, talán nem. Őszinte erőfeszítéssel a mintákat meg lehet törni. Hajlandóak vagytok mindketten megpróbálni? Adjatok egy esélyt a dolognak. Azt azonban tudnotok kell: amint a Merkúr október 18-án korrigálja az irányt, a visszájára fordulhat minden, ami eleve nem úgy volt elrendelve. Tegyél meg mindent, hogy működjön a dolog, de próbálj meg nem túlságosan ragaszkodni semmihez.

Néha az a legjobb, ha egyszerűen csak keresel egy olyan személyt, aki az exed összes jó tulajdonságával rendelkezik, de a mérgező tulajdonságaiból egyik sem jellemző rá. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, hogy újramelegíted a töltött káposztát, íme pár jó tanács a csillagjegyeknek, hogy elkerülhessék a katasztrófát.

Kos

Tegyél róla, hogy minden rólatok szóljon, és próbálj meg egy kicsit többet megosztani magadról, mint szoktál. Találjatok új utakat egymás álmainak támogatására anélkül, hogy segédszemélyzetként kezelnétek egymást.

Bika

Horgonyozzátok le a kapcsolatot egészséges szokásokban, mint például a közös edzés és a tiszta étkezés. Ragaszkodjatok a randevúk és az intim pillanatok beütemezéséhez, majd gondoskodj róla, hogy a párod is tartsa magát ezekhez.

Ikrek

Találjatok ki egy közösen létrehozott projektet (például bútorkészítés vagy installációs művészet), amelyet közösen fejleszthettek ki, hogy ne egymáson vezessétek le a felgyülemlett feszültséget.

Rák

Ápold a kapcsolatot, de ne játssz felügyelőt. A saját felelősségeiddel törődj, és hagyd, hogy a partnered megoldja a problémákat anélkül, hogy te mentőakcióba lendülnél. Igazodjatok az otthoni és családi célokhoz.

Oroszlán

Kommunikálj világosan és felelősségteljesen, az érzelmek elszabadulása nélkül. Fékezd meg a benned munkálkodó, duzzogásra vagy minden történet végtelen részletének megosztására való hajlamot. Tegyél fel kérdéseket, és valóban hallgasd is meg az azokra érkező válaszokat.

Szűz

Koncentráljatok a közös értékekre, és győződjetek meg arról, hogy mindketten felnőttként kezelitek az anyagi világgal kapcsolatos felelősségeteket. Beszélgessetek el a mindent eldöntő kérdésekről, például a pénzügyekről és a hűségről.

Mérleg

Maradjatok elkötelezettek személyes szenvedélyeitek és az öngondoskodás mellett. A kapcsolat középpontjában a játékos kalandok álljanak ahelyett, hogy azt kérnéd a partneredtől, az észszerű felnőtt elvárásokon túl „gondoskodjon” rólad.

Skorpió

Koncentrálj a megbocsátásra, de ne bízd a véletlenre a felejtés részét. Állítsd fel előre a határokat és a megállapodásokat, hogy ne ismételjétek meg a múlt hibáit.

Nyilas

Ne hagyatkozz vágyálmokra, és ne alapozd a kapcsolatot a partnered lehetőségeire. Mindketten készen álltok (mármint most) arra, amit a másik szeretne? Add a legőszintébb önmagadat a beszélgetésben.

Bak

Igazodj a hosszú távú célok köré, de hagyj némi teret a spontaneitásnak is. Készítsétek el a tízéves tervet, és maradjatok rugalmasak. Az út hosszú, és lehet, hogy mindkettőtök fejlődése során egy jobb útvonal bukkan fel.

Vízöntő

Adjatok egymásnak több szabadságot, de ne annyira, hogy külön világokba sodródjatok. Induljatok nosztalgikus utazásra a retrográd időszak alatt, és fedezzetek fel egy új célpontot, miután október 18-án véget ér.

Halak

Ne bízd a szexet a véletlenre! Teremtsetek tudatosan olyan nyugodt időszakokat, ahol ellazulhattok, kikapcsolódhattok, és felfedezhetitek egymás legélvezetesebb vágyait. Állítsátok fel a színpadot!

Lábjegyzet:

Fel a fejjel és a szívvel is! Ha ősszel még mindig úgy viselkedtek, mint két egymás mellett elhaladó hajó, az ünnepi szezon visszahúzhat benneteket ugyanabba a kikötőbe. A Vénusz, az igaz és tartós szerelem bolygója december 19-től 2022. január 29-ig a hagyományos Bakban lesz retrográd, és mint tudjuk: a remény örökké él…

Forrás: Elle