Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Teszteld az intelligenciád!

Ha 11 másodperc alatt megtalálod a férfit a kávéban, zseni vagy

2022. november 16.

1 perc olvasás

ELLE
Kávé zseni képrejtvény intelligenciateszt
Ha 11 másodperc alatt megtalálod a férfit a kávéban, zseni vagy
© Fotó: Shutterstock/WPixz

Íme egy újabb játék, ez most különösen nehéz, zseninek kell lenni ahhoz, hogy 11 másodpercen belül teljesítsd a feladatot! Neked sikerül?


Játsszunk megint egyet, teszteld az intelligenciád ezzel a kávés képrejtvénnyel, lehet, hogy kiderül, hogy kész zseni vagy! Remélhetőleg nem merültél el azonnal a fenti képben, mert az csak egy illusztráció, nincs benne semmi keresnivaló!

Van azonban az alábbiban.

Az alábbi képen kávészemek láthatók, de valahol látható a rejtvényben egy férfi is. Az interneten azzal terjed ez a feladvány, hogy az emberek 5%-a találja csak meg a férfit a képen 11 másodpercen belül, szóval ha neked ennyi idő alatt sikerül, akkor könnyen lehet, hogy te is a zsenik közé tartozol.

Indítsd az órát most!

Fotó: Pinterest

Nos, megvan a férfi?

Nem akarjuk a megoldást azonnal lelőni, szóval görgess ez alá a videó alá a megfejtésért, ha valóban kíváncsi vagy rá, hol lehetett az a bizonyos férfi.

Na jó, ez alá a videó alá!

Itt a megfejtés.

Tényleg ott van.

Fotó: Pinterest

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves