Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Feladvány

Sikerül megtalálni azt a tárgyat, aminek nincs párja 11 másodperc alatt?

2022. november 15.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
feladat fejtörő képrejtvény logikai fejtörő
Sikerül megtalálni azt a tárgyat, aminek nincs párja 11 másodperc alatt?
© Fotó: JagranJosh

Különleges képrejtvényt hoztunk, ami leteszteli a koncentrációt. Kitalálod, hogy melyik tárgynak nincs párja? 


Újabb fejtörő terjed az interneten, ami alapján könnyedén felmérhető a koncentráció és a logikus gondolkodás. A képrejtvény játékos módon teszteli az agyat, hiszen a polcon látható tárgyak között kell megtalálni, hogy melyiknek nincs párja

Íme a fejtörő

A képen egy polcot látunk, amin különféle tárgyak vannak. Ami talán elsőre feltűnhet, hogy bizonyos tárgyakból több is van. Ezért a kakukktojás szinte már adott, hiszen meg kell találni azt a tárgyat, amiből csupán egyetlen található a képen. A feladat nem egyszerű, hiszen a duplázás miatt érdemes alaposan megnézni. A megoldásra csupán 11 másodperc áll a rendelkezésedre. 

nincs-parja-2022
Fotó: JagranJosh

Ha nem találod, akkor annyit segítünk, hogy a kép bal szélén érdemes keresni! 

Itt a megoldás!

nincs-parja2-2022
Fotó: JagranJosh

Az angyalszobor volt az a tárgy, amiből csak egyetlen volt a polcon. A játékos feladattal remekül felmérhető a koncentráció, és a figyelem. Fontos a megoldáshoz az analítikus gondolkodás, és a legapróbb részletek megfigyelése. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves