Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OPTIKAI ILLÚZIÓ

Megtalálod az ajtó nélküli házat a képen 9 másodperc alatt?

2022. október 30.

1 perc olvasás

ELLE
logika IQ teszt fejtörő képrejtvény logikai feladvány
Megtalálod az ajtó nélküli házat a képen 9 másodperc alatt?
© Incrivel

Most egy nagyon becsapós optikai illúzió a következik! A feladat az, hogy a képen megtaláld a ház nélküli ajtót kevesebb, mint 9 másodperc alatt. Vajon sikerülni fog?


Az optikai illúziók hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendenek az interneten, ahol minden egyes nap jobbnál jobb feladványok bukkannak fel és lesznek virálisak az emberek körében. A most következő rejtvény a megfigyelőképességet teszteli: a feladat az, hogy a következő képen megtaláld azt az egy házat, aminek nincsen ajtaja — ráadásul kevesebb, mint 9 másodperc alatt! Vajon sikerülni fog? 

Segítségre van szükséged?

A színes kis házak egymás mellett, sorban helyezkednek el, ezért ha első pillantásra nem is veszed észre a házat, ha elég gyors van, akkor horizontális kereséssel is meg tudod találni azt az egyet, aminek nincsen ajtaja! Ha még így sem megy: koncentrálj a kép széleire, mert annyit elárulhatunk, hogy az ajtó nélküli ház biztosan nem a kép közepén helyezkedik el!

Íme a megoldás!

Ha igénybe vetted az egyik segítségünket, biztosan megtaláltad a ház nélküli ajtót, ha viszont mégsem, itt a megoldás! Az ajtó nélküli kis ház a kép jobb alsó sarka mellett található és egy bokor éppen eltakarja az ajtaját. Amennyiben nem sikerült megoldani 9 másodperc alatt ezt a feladványt, ne aggódj: az optikai érzékelés szerencsére fejleszthető, ezért minél több képrejtvényt oldasz meg, annál nagyobb eséllyel leszel sikeres a következő feladványban

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves