Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Zseni

Hány ember van a képen? Csak a zseniknek sikerült megoldaniuk 11 másodperc alatt

2022. november 11.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
optikai csalás zseni fejtörő képrejtvény logikai fejtörő
Hány ember van a képen? Csak a zseniknek sikerült megoldaniuk 11 másodperc alatt
© Fotó: JagranJosh

Az újabb trükkös fejtörőt tényleg csak a zseniknek sikerül megoldani!


Újabb feladványt hoztunk, ami remekül leteszteli a logikus gondolkodást, nem egyszerű a megoldása, de a zseniknek ez sem fog gondot okozni. 

Fejtörő zseniknek

A feladat elsőre igazán egyszerűnek tűnik, hiszen meg kell számolni, hogy hány ember látható a képen. A galériában sok ember gyűlt össze, a falon pedig szintén emberi alakokat ábrázoló festmények sorakoznak. A faladat megoldására csupán 11 másodperc áll rendelkezésre. Vigyázat, trükkös a feladvány, ezért alaposan gondold át, hogy mi lehet a helyes válasz. 

Íme a kép

zseniknek-2022
Fotó: JagranJosh

Ha nem sikerült megtalálni az összes embert, akkor mutatjuk a megoldást

Itt a megfejtés

A legegyszerűbb válasz a 11 lenne, ám a festmények és a szobor nem számítanak embereknek. Így maradt 5 fő, ám ez sem helyes. A kép jobb szélén lévő festmény valójában egy ablak, amin keresztül egy hölgy benéz a terembe. Összesen 6 ember látható a képen. 

zseniknek2-2022
Fotó: JagranJosh

A játékos képrejtvény remekül leteszteli a figyelmet, és a logikus gondolkodást. Ösztönzi az agyat az analitikus látásmódra, ezért érdemes hasonló típusú feladványokat elvégezni. 
 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves