Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Személyiségteszt

Mit látsz meg először a képen? Fontos dolgot jelez a szerelmi életedről

2022. augusztus 03.

2 perc olvasás

ELLE

kép szerelem párkapcsolat
Mit látsz meg először a képen?  Fontos dolgot jelez a szerelmi életedről
© jagranjosh.com

Ez a személyiségteszt a szerelemhez kapcsolódó viszonyodról árulkodik.


Ez az optikai csalódás remek személyisgtesztként szolgál és megmutatja, hogy amikor szerelembe esel, milyen leszel és, milyen tulajdonságaid vannak egy párkapcsolatban. Nézd meg a képet és, amit először kiszúrsz mutatja meg, mi igaz rád!

jagranjosh.com

Ha a festőt szúrtad ki először

Ha a festőt láttad meg először azt jelenti, hogy amikor szerelembe esel rengeteg figyelmet szentelsz a partnerednek és arra, hogy tényleg jól megismerd. Amikor szingli vagy többet barátkozol és ismerkedsz, de amint szerelmbe esel, minden figyelmed az az egy bizonyos személy kapja meg. 

A férfi bajusz nélkül 

Ha a bajusz nélküli férfit láttad meg először, akkor valószínűleg nagyon komoly vagy minden párkapcsolatban és sok mindent elengedsz, ami korábban az életed része volt. Ha társra találunk nem azt jelenti, hogy többé nem mehetnénk el egy csajos estére a barátainkkal. Az aranyközéputat kell megtalálni mindig.

A férfi bajusszal

Ha a bajuszos férfi szúrt szemet először neked, azt jelentheti, hogy ha egy komoly kapcsolatba kerülsz, sokkal több időt töltesz otthon a pároddal, mint a házon kívül. Fontos megjegyezni, hogy csak azért, mert szerelmes vagy, még el lett hagyni a házat és néha egymás nélkül is csinálhattok programokat.

A fa mellett álló nő

Ha a fa mellett álló nőt láttad meg először, nagy valószínűséggel mindenben az érzékiséget látod. Fontos számodra, hogy az izgatottságodat a partnereddel is megoszd és, hogy kifejezéttek egymásnak az érzelmeiteket. Vigyázz azonban, nehogy a párodnak mindez hirtelen túl sok legyen!

A házak

Ha a házakat láttad meg először, azt jelenti, hogy valószínűleg egy tervező ember vagy bizonyos szempontból és a már kapcsolat elején is gondolsz a jövőre. Szeretnél előtervezni, hogy tudd, mit is várhatsz a párkapcsolatodtól és a partneredtől.

A hangszer

Ha a hangszert láttad meg elsőként, akkor bizony neked a kreatív oldaladat hozza elő egy új szerelem. Ha párkapcsolatban vagy olyan művészi dolgokat is hajlandó vagy kipróbálni, amiket korábban sosem és remek élményekben van részed.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves