Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEMÉLYISÉGTESZT

Mit látsz a képen? Megmutatja, kapcsolatfüggő vagy-e

2022. szeptember 04.

1 perc olvasás

ELLE

szerelem párkapcsolat
Mit látsz a képen? Megmutatja, kapcsolatfüggő vagy-e
© The Sun

Válaszolj őszintén, és a személyiségteszt mindent elárul!


Döbbenetes személyiségteszt robbantotta fel a TikTokot, amely egy másodperc alatt megmutatja, kapcsolatfüggő vagy-e.

SZEMÉLYISÉGTESZT

Te mit látsz meg először a képen? Villámgyorsan elárulja a legféltettebb titkodat, vagy azt, amit talán még te sem mersz bevallani, hogy kapcsolatfüggő vagy-e. A pillangót vagy a szerelmespárt látod meg először? Tanulságos dolgot jelenthet a válasz. 

A pillangó

Erős vagy, és magadban is megállod a helyed. Szeretsz barátkozni, de tudod, hogy ha csak magadra számíthatsz, akkor sem lehet semmi baj, meg fogod oldani az összes problémát, legyőzöd az eléd gördülő akadályokat, legyen az bármi. Csak akkor mész bele egy kapcsolatba, ha azt látod, hogy van jövője és értelme. Nem keresel valaki csak azért, hogy ne legyél egyedül.

A szerelmespár

Kicsit óvatosabbnak kellene lenned a kapcsolataiddal, mert nagyon úgy tűnik, hogy nehezedre esik egyedül létezni. Valószínűleg most is kapcsoaltban vagy, még akkor is, ha tudod a szíved mélyén, hogy ez nem helyes. Ha pedig nem vagy, akkor minden bizonnyal sok idődet elveszi, hogy éppen keress egyet. Kicsit fókuszálj magadra is!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves