Quantcast

Byron Bay

Te is vakációzhatsz a sikersorozat forgatási helyszínén!

© Hulu/HULU

A Nine perfect strangers című Hulu-sorozatban látott házat bárki kibérelheti Airbnb-n.

A Liane Moriarty azonos című regényéből forgatott minisorozat, a Nine perfect strangers a nyári egyik nagy televíziós sikere volt, és bár a történet nem éppen a derűs pihenésről szól, sok néző álmodozott arról, hogy az epizódokban látott egzotikus helyszínen ejtőzhessen kicsit. A jó hír, hogy ez most lehetségessé vált!

A természet szívében található ház, ahol a dráma is játszódik, ugyanis megtalálható az Airbnb kínálatában, így bárki lefoglalhatja magának. Persze nem lesz olcsó mulatság (éjszakánként közel 1,5 millió forintba kerül a szállás), és az útiköltséggel is számolni kell, mivel a Byron Bay-i épület Ausztráliában található.

A történet szerint kilenc idegen utazó érkezik egy exkluzív wellness-üdülőhelyre, ahol Nicole Kidman mint az elvonulás vezetője segíti őket a különféle problémák és traumák feldolgozásában. A kikapcsolódás ugyan nem éppen úgy alakul, ahogy azt a szereplők eltervezték, de az biztos, hogy lélegzetelállító környezetben követhetjük nyomon őket.

A valóságban a Soma névre keresztelt wellnessközpont Byron Bayben, egy 22 hektáros esőerdő közepén található, és egyszerre 16-an férnek el benne. A lakóépülethez tartozik egy medence, egy infraszauna és a sorozatból ismerős üvegkupolás jógaterem is, ahol a Nicole Kidman által megformált karakter néha hátborzongató eszközökkel próbálja feledhetetlenné tenni az elvonulást.

Forrás: Elle