Quantcast

Hová utazz a csillagjegyed szerint?

Igazítsd utazásaidat a kozmosz iránymutatásához

KOS

Nyughatatlan, kompetitív és kalandvágyó természet lévén feltétlenül vegye fel az utazós bakancslistájára a panamai Secas-szigeteket (islassecas.com) vagy a görögországi Míkonoszban található Little Roc House-t (sohohouse.com), mielőtt még a barátai megelőzik.

BIKA

A pihenés az egyik kedvenc szava, úgyhogy imádni fogja az olyan szállodákat, mint a Gara Rock Devonban (gararock.com) vagy bármelyik vidéki Pig hotel (thepighotel.com), illetve a naplementét a görög Szantorini szigetén, főleg, ha valamelyik stílusos Canaves Oia Suite-ből gyönyörködhet benne (canaves.com).

IKREK

Mivel lételeme a változatosság, dobja fel utazását akár tengerparti, akár vidéki városokkal. Próbálja ki a Hotel B-t Limában (hotelb.pe), és hajózzon le az Amazonas perui szakaszán (aquaexpeditions.com).

RÁK

Az otthon ülő Rákok tökéletes szálláshelye egy nagy ház valamelyik különleges piac mellett. Próbáljon ki egy fancy villát Olaszországban, mondjuk Szicíliában vagy Pugliában a Thinking Traveller segítségével (thethinkingtraveller.com).

OROSZLÁN

Mivel szereti a csillogást, az ön számára a vakáció is jó alkalom erre. Olyan helyre van szüksége, ami rezonál az energikus lelkével: legyen ez például Kuba. Foglaljon szállást a Hotel Saratogában (hotel-saratoga.com), és partizzon egész este a Fábrica del Arte Cubanóban, Havannában (fac.cu).

SZÁZ

A Szűz utazó és Ausztria tökéletes párost alkotnak: mindketten egészségesek és jól szervezettek. Ajánljuk a Mooser Hotelt St. Anton am Arlbergben (mooserhotel.at), onnan pedig irány az

Alpok hegyoldalai, ahol éltető, friss levegőt szívhat minden túrázó.

MÉRLEG

Intellektuális és művelt, így az utazásait is arra használja, hogy elmélyítse az emberi kapcsolatait. Pakolja föl a partnerét, és meg se álljanak az új hongkongi Rosewood szállóig (rosewoodhotels.com). Rendeljenek egy negronit a hotel Darkside bárjában, ahol minden érzelmi kérdést meg tudnak beszélni kettesben.

SKORPIÓ

Öntudatos felfedező énje Ibizára hív, amit állítólag a Skorpiók irányítanak, és forró éjszakákkal és a napfelkeltét köszöntő jógaórákkal vár. Az igazi luxusnyaraláshoz válassza az Atzaró

búvóhelyet (atzaro.com).

NYILAS

Köztudottam imád utazni, így akkor lesz a legboldogabb, ha megmássza a Machu Picchut vagy elmegy egy szafarira. Próbálja ki a Royal Malewane új dél-afrikai helyét, a Farmsteadet, ahol művészi enteriőrök és igazi vadvilág várja.

BAK

Önnek igazán nem könnyű kikapcsolni a munkából, ezért valami nagyon távoli helyben gondolkodjon. Menjen mondjuk Izlandra, ahol feltöltődhet, és végiggondolhatja, hogy mi legyen a következő lépés

(Ion Adventure Hotel, ioniceland.is).

VÍZÖNTŐ

Közösségi lény, és megbízik az emberekben, ezért olyan utazást válasszon, ahol együtt lehet másokkal. Menjen a barátaival vagy akár társasutazásra Jordániába, Indonéziába vagy Kambodzsába egy jó utazási iroda szervezésében.

HALAK

A Halak jószívűek és spirituálisak, és mivel uralkodó bolygójuk a Neptun, imádni fogják a tengerparton bámulni a csapkodó hullámokat. Válassza Cornwallt (The Scarlet, scarlethotel.co.uk) vagy egy jógás elvonulóhelyet Goán, mondjuk a Healing Holidayst (healingholidays.co.uk).