Quantcast

Egyedi ékszer

A legszebb kézműves eljegyzési és karikagyűrűk az Etsyről

© Instagram/@aardvarkjewellery

Szemrevételeztük az Etsy kínálatát, mutatjuk a legszebb kézzel készült ékszereket a vintage-től a modernig!

Mila Kunis annak idején egy 2016-os interjúban árulta el, hogy az Etsy nevű online kézműves „piactéren” vásárolta a jegygyűrűiket Ashton Kutcherral, mert ott találta meg a kiszemelt, szuper vékony platinagyűrűt. Akkor sokan meglepődtek azon, hogy a hollywoodi híresség nem egy neves ékszerüzletben vásárolta a gyűrűket, ám aki látta már az Etsy kínálatát, az rögtön megérti a színésznő döntését.

Az oldalon gyönyörű ékszerek széles választékát találjuk meg, ráadásul sok eladó vállal egyedi tervezésű darabokat is, így akár teljesen egyedi, személyre szóló karikagyűrűnk is lehet.

„Sok vásárló azért jön az Etsyre, hogy megtalálja az eljegyzési gyűrűjét – mondja Dayna Isom Johnson, az Etsy trendszakértője. – Azzal, hogy egy független ékszertervezőnél vásárolnak, a párnak lehetősége nyílik arra, hogy a gyűrűt pontosan olyanra szabják, amilyet keresnek.

Jelenleg csak az Egyesült Királyságban több mint 39 000 keresési találat van az Etsy eljegyzési gyűrűkre, így bőven van miből válogatni. Generációk óta a gyémánt volt a végső kő a lánykéréshez, de a mai menyasszony nem kötődik a normákhoz – ki akarja fejezni személyes stílusát, és olyan gyűrűt akar választani, amely tükrözi a személyiségét.”

Noöi

Fine Antique Jewellery

Rosie Clayden

Forever For Love

Marcia Vidal Jewellery

Shakti Ellenwood

William White

Rosea Jewels

Keyzar

Shiruba Tree

Sobelle Jewellery

Aardvark Jewellery

Forrás: Elle