Quantcast

Trailer

Újabb részletek érkeztek a House of Gucci filmből – videó!

Újabb részletek érkeztek a House of Gucci filmből – videó!
© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) - Scot / Collection ChristopheL via AFP

Szűk egy hónap, és bemutatják a divatvilág egyik nagy tragédiájáról készült alkotást.

Ha a Csillag születik nem lett volna elég bizonyíték arra, hogy Lady Gaga született filmcsillag, akkor az MGM várva-várt produkciója, a House of Gucci végleg felteszi az i-re a pontot. A novemberben érkező mozi újabb előzetest kapott, amelyben az énekesnőt Patrizia Reggiani szerepében láthatjuk brillírozni.

Miután megismerkedik a piperkőc Maurizio Guccival (akit Adam Driver alakít), és végighallgatja, ahogy a férfi egy tortához hasonlítja a családi divatbirodalmat, Patrizia úgy dönt, hogy „a Guccinak új vérre van szüksége”. Azt pedig tudjuk, hova vezet ez az elgondolás – Mauriziót volt felesége öleti meg egy bérgyilkossal. 

A november 26-án megjelenő House of Gucci Sara Gay Forden azonos című könyvén alapul, amely azt meséli el, hogyan vált Reggiani „a fekete özvegy” néven ismertté. Gucci halála bizonyára nem az egyetlen nagy horderejű gyilkosság a high fashion világában, de az egyik leghírhedtebb, így nem meglepő, hogy a hollywoodi káprázatot egy olyan nagy nevű rendezőre bízták, mint Ridley Scott.

Forrás: Elle