Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Alkonyat-filmek

Kiderült, a Twilight folytatásában kiknek szánná a főszerepeket a rendező

2023. november 27.

2 perc olvasás

ELLE

Alkonyat Kristen Stewart robert pattinson twilight filmek Jenna Ortega
Kiderült, a Twilight folytatásában kiknek szánná a főszerepeket a rendező
© Britta Pedersen / DPA / AFP

Új színészeket kérnének fel a Twilight legújabb verziójának főszerepeire.


Catherine Hardwicke, a Twilight rendezője nemrégiben a romantikus-fantasy premierjének 15. évfordulója kapcsán vendégeskedett Josh Horowitz podcast-műsorában.

A beszélgetés során természetesen szó esett a két legfontosabb színészről, Kristen Stewartról és Robert Pattinsonról is, akik a főszereplők, Bella és Edward karaktereit alakították.

A műsorvezető arra is kíváncsi volt, a rendező kiket választana ma a Twilight remake-jéhez, a rendező pedig meglepő választ adott.

A Twilight új szereplői népszerűek lennének

A műsorvezető konkrét színészekre is rákérdezett, köztük Jacob Elordira és Jenna Ortegára. A 68 éves rendező pedig így válaszolt:

Ó igen, ők tökéletesek lennének. Ma valószínűleg Jacob lenne Edward, Jenna pedig egy csodálatos színésznő Bella szerepére.

A rendező kifejtette, hogy a 26 éves ausztrál színész biztosan ott lenne az esélyesek között, Jenna Ortega pedig alkalmas lenne Bella szerepének megformálására, és valószínűleg őt választaná.

Jön a Twilight folytatása?

Az eredeti, 2008-as film rendezője a Stephenie Meyer azonos című fantasy regényein alapuló film jövőjéről is beszélt. A Variety értesülései alapján áprilisban kiszivárogtak olyan hírek, melyek szerint a Lionsgate állítólag egy Alkonyat-sorozat bemutatására készül.

twilight-elle.hu
Forrás: Britta Pedersen / DPA / AFP

Hardwicke, aki a saga öt részéből az elsőt rendezte, azt mondta, hogy valójában egyelőre még ő sem tudja, milyen lesz pontosan az új adaptáció.

Még nem tudom, de talán az alkotók sem, hiszen a forgatókönyvírók sztrájkja valószínűleg késlelteti a sorozat készítését is.

Catherine Wardwicke hozzátette: ő maga rendezőként szívesen elvinné a sorozatot egy teljesen más irányba, például szórakoztatónak találná, ha az események az űrben játszódnának, és összességében egy teljesen új filmet készítene belőle.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves