Quantcast

Lady Chatterley again

Tabudöntő szeretőről szóló sorozat jön a Netflixen

© Franco Origlia/Getty Images

A Vágyak/Valóság (Sex/Life) ehhez képest szirupos történet.

Felejtsd el A Bridgerton családot és A koronát egy pillanatra, mert új kosztümös dráma van a láthatáron - írja az amerikai Elle. A Netflix nemrég jelentette be, hogy elkészítik, majd műsorra tűzik D. H. Lawrence híres – és forró – regényét, a Lady Chatterley szeretőjét, amely egy nemes hölgy és a férje birtokán szolgáló vadőr viszonyát járja körbe.

Lady Chatterley-t A koronából ismert Emma Corrin fogja játszani.

Minden bizonnyal forró lesz az új sorozat, mert a Lady Chatterley szeretője ellentmondásos érzelmeket vált ki, tekintettel egykor tabunak számító témájára és a szexuális terminológia használatára.

A regény először 1928-ban jelent meg, Firenzében. Négy évvel később Angliában is kiadtak egy cenzúrázott változatot. Meglepő módon majdnem harminc évbe telt, mire a teljes szöveg nyomtatásba került New Yorkban, majd 1960-ban Londonban. Ugyanebben az időben per tárgya lett (Regina kontra Penguin Books, Ltd.) a „kockázatos” szexuális utalások használata miatt.

A cselekmény szerint Constance (Connie) Chatterley egy gazdag földesúr, Sir Clifford felesége, aki deréktól lefelé le van bénulva, és idejének legnagyobb részét olvasással, vagy a birtoka, a Wragby ügyeinek intézésével tölti. Szerelem nélkül, magányosan, Connie-t elbűvöli a birtok vadőre, Oliver Mellors. Aztán a pár gyorsan egymásra talál. Connie-nak ezután döntenie kell, hogy ledobja magáról az illem láncait, és boldog lesz a szerelmével, vagy benne marad a boldogtalan házasságában.

Az alapján, amit eddig tudni lehet, Emma Corrin játssza majd Lady Chatterleyt, míg a Skins színésze, Jack O’Connell jelenik meg a Confession sztárja, Matthew Duckett ellenében.

A sorozatot egyelőre még nem kezdték el forgatni, így egyelőre nincs információ a megjelenés időpontjáról.