Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZIGET 2024

Elindult a 2024-es Sziget Fesztivál: 5 koncert, amit kár kihagyni idén

2024. augusztus 07.

2 perc olvasás

ELLE

fesztivál zene programajánló sziget sziget fesztivál
Elindult a 2024-es Sziget Fesztivál: 5 koncert, amit kár kihagyni idén
© ATTILA KISBENEDEK / AFP

Augusztus 7-én hivatalosan is elindult a Sziget Fesztivál, mutatjuk a legjobb koncerteket! 


Kezdetét vette a 2024-es Sziget Fesztivál, idén már 30. alkalommal rendezik meg a több napig tartó eseményt Budapesten. A szervezők korábban már elárulták, kik lesznek a fellépők, most azonban eláruljuk, mely koncerteket érdemes élőben meghallgatni. 

5 koncert, amit érdemes meghallgatni a Sziget Fesztiválon 

A Sziget Európa egyik legnépszerűbb fesztiválja, ami vonzza a szórakozni vágyókat. Minden évben a legnagyobb sztárok szórakoztatják az embereket a Nagyszínpadon, a kisebb sátrakban pedig többféle zenei stílussal ismerkedhetnek meg az érdeklődök. A programok egész nap tartanak, ezért érdemes az esti koncertek mellett pár délutáni eseményre is kilátogatni. 

Kylie Minogue – Nagyszínpad, Augusztus 7. 21:15

Magyarországon ad koncertet Kylie Minogue, aki manapság is az egyik legnépszerűbb énekesnő. Karrierje során több mint 80 millió lemezt adott el, munkásságát számos alkalommal díjazták, többek között Grammy-díjat is nyert. Folyamatosan újít, és újabb dolgokat fedez fel, miközben egymás után készíti a slágereket. 

Tom Odell – Nagyszínpad, Augusztus 7. 17:30

A brit énekes-dalszerző 2012-ben debütált az Another Love című slágerével. Azóta már 6 albuma jelent meg, és olyan sztárokkal turnézott, mint Billy Joel, Elton John és a Rolling Stones. Az énekes dalaiban nagyon sokszor énekel a szívszakító fájdalomról, melyekkel igazán könnyen megérinti a közönséget.

Aurora – Revolut Stage, Augusztus 8. 22:45

A norvég énekes-dalszerző 2015-ben adta ki a debütáló albumát, amit számos kritikus és a nemzetközi sajtó is kedvezően fogadott. A zenéjét elsősorban az elektropop, artpop és a folk jellemzi. Aurora szívesen működik együtt más előadókkal, írt már dalt Tom Odell, Lena és a Chemical Brothers számára is. Emellett számos filmben, sorozatban felcsendültek a dalai.

Louis Tomlinson – Nagyszínpad, Augusztus 10. 19:15

Louis Tomlinson karrierje a One Direction nevű zenekarral indult, majd szólókarrierbe kezdett. 2020-ban jelent meg az első önálló albuma Walls címmel, amit a 2022-ben Faith In The Future követett. Az énekes az elmúlt időszakban turnézott, saját fesztivált csinált, és még egy dokumentumfilm is megjelent róla. 

Fred again... – Nagyszínpad, Augusztus 12. 21:15

A londoni székhelyű zenei producer sokkal inkább élményeket alakít dalokká, és nem azokról ír. 2019-ben elindította az Actual Life nevű projektjét, amelyben különböző forrásokból gyűjt hangjegyzeteket és ezeket beépíti az eredeti dalokba. Fred zenéje ezért univerzális érzelmeket közvetít, melyekhez nagyon könnyű kapcsolódni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves