Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZIGET 2024

Itt a bejelentés: ők már biztosan fellépnek a 2024-es Sziget Fesztiválon

2023. december 12.

1 perc olvasás

ELLE

koncertek fesztivál sziget sziget fesztivál
Itt a bejelentés: ők már biztosan fellépnek a 2024-es Sziget Fesztiválon
© Facebook/ Sziget Festival Official

Végre bejelentették a Sziget Fesztivál szervezői az első fellépőket!


2024-ben már 30. alkalommal rendezik meg a Sziget Fesztivált, így a szervezők hatalmas bulival készülnek. Hónapok óta találgatták a fellépők névsorát, de most végre elárulták a legfontosabbakat! 

Ők lesznek a jubileumi Sziget Fesztivál fellépői   

2024-ben jubilál a Sziget Fesztivál, ez lesz a 30. alkalom, hogy megrendezik. Ez hatalmas mérföldkő, hiszen az elmúlt évtizedekben a Sziget Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztiváljává nőtte ki magát. Rengeteg külföldi vesz részt a zenei fesztiválon, akadnak olyanok, akik egy-egy előadó miatt utaznak több ezer kilométert. 

Az érdeklődés hatalmas a fesztivál iránt, ezért lázban tartotta a fesztiválózókat, hogy 2024-ben kik lépnek majd fel. A szervezők nem okoztak csalódást, hiszen nagyjából 30 nevet jelentettek be. 

2024-ben biztosan fellép a Szigeten Sam Smith, aki először ad koncertet Magyarországon. A fellépők között lesz Martin Garrix, Stormzy és Fred Again is. Emellett a bejelentett előadók között van Louis Tomlinson, a Big Thief, a Chrystal Fighters, Grandson, Aurora, a Fontaines D.C., Becky Hill, az Overmono, a L’Impératrice, Richie Hawtin, Ellen Allien, Yard Act és a Four Tet. 

Az összes fellépőt még nem jelentették be, a következő hónapban nagy valószínűséggel újabb neveket árulnak majd el a szervezők. A Sziget Fesztivál line-upját itt tudod megnézni

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves