Quantcast

Anne Hathaway a Neveletlen hercegnő folytatásáról

És minden info, amit tudnod érdemes

Nehéz elhinni, hogy a ‘Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban’ 2004-ben jelent meg. Hiába telt el 15 hosszú év, a Disney film rajongói azóta sem adták fel a reményt, hogy Mia hercegnőt harmadjára is megcsodálhassák a filmvásznon. Most már hivatalos, hogy a ‘Neveletlen hercegnő’ folytatódni fog, de vajon Anne Hathaway és Chris Pine is visszatér az új részben? Itt van minden, amit eddig a folytatásról tudni lehet.

Úton van a mozik felé?

Habár a pletykák nagy része a harmadik részről 2017-ben röppent fel, Anne Hathaway-t nemrég a ‘Watch What Happens Live’ című műsorban kérdezték arról, melyik folyamatban tart éppen a film előkészítése. A színésznő azt válaszolta, hogy Julie Andrews-zal nagyon szeretnék, hogy összeálljon a stáb a harmadik rész erejéig, rajtuk kívül a producer, Debra Martin Chase is nyitott az ötletre. „Mindannyian nagyon szeretnénk, hogy létrejöjjön a harmadik film, de csak abban az esetben, ha a forgatókönyv tökéletes. Mia történetét mi is ugyan annyira szeretjük, mint a rajongók, ezért nem szeretnénk beérni egy közepes folytatással. A jó hír, hogy már dolgozunk rajta, és a forgatókönyv is készen van..“ Mondta Hathaway a műsorban.

A film nagyban eltér majd a könyvtől

Még azelőtt, hogy Hathaway megerősítette volna a forgatókönyv létezését, a film alapját adó könyv szerzője, Meg Cabot elárulta, hogy a folytatással a film első két részének rendezője, Garry Marshall előtt tisztelegnek, aki 2006-ban hunyt el. Cabot ennek ellenére nem mondott több részletet, annyi információ morzsát elszórt azonban, hogy a történet nagy mértékben el fog térni a könyvtől. „Úgy tekintek a filmre és a könyvre, mint két különböző világra, amik egymástól eltérően léteznek.“ Fejti ki a szerző.

Garry Marshall halála előtt még tervezte a harmadik részt

2016-ban egy interjú során a rendező elárulta, hogy Anne Hathaway-el megbeszélték, mindketten benne vannak a következő rész megvalósításában, méghozzá Manhattanben. Marshall terve egyelőre nem valósult meg, de még nem kizárt, hogy tiszteletére mégis New Yorkban lesz a forgatás helyszíne.

Anne Hathaway-nek titkos ötletei vannak karakterét illetően

Julie Andrews, Clarisse Renaldi királynő megszemélyesítője szerint Hathatway-nek már saját ötletei vannak azzal kapcsolatban, hogyan végződjön Mia sorsa, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megvalósíthassa elképzeléseit. Andrews pedig száz százalékosan támogatja benne.

Azért még várnunk kell arra, hogy mozijegyet válthassunk a filmre

Hathaway 2017-ben annyit árult el, hogy még gyerekcipőben jár a projekt, és nincs értelme beszélni róla addig, amíg ténylegesen megvalósul.

Chris Pine nyitott az ötletre...

2016 januárjában Pine-t arról kérdezte egy rajongó, nem-e álmodik róla minden este, hogy újra szerepelhessen Mia hercegnő szerelmeként, mire a színész viccesen visszakérdezett: „Olvastad a naplómat? “

...ahogyan Mandy Moore is

Moore, aki az első részben a gonosz pom-pom lányt játszotta, egy ELLE.com interjúban 2017-ben elárulta, szívesen feltűnne pár perc erejéig a filmben. A színésznő legjobban azt szeretné karakterétől, hogy kérjen bocsánatot Miától a viselkedéséért. Moore szerint a karaktere bizonytalan tinédzser volt, aki nehéz időkön ment keresztül akkoriban, a felnőtt énje viszont készen áll a bocsánatkérésre.

Lilly Moscowitz is visszatérhet

2016 júliusában Heather Matarazzo, Mia legjobb barátnőjét alakító színésznő a Cosmopolitan-nek elmondta, mindenféleképpen visszatérne a filmvászonra, ha a két másik főszereplő is benne lenne.

Úgy tűnik, a rajongók örömére, hogy a film összes szereplője benne van a folytatásban. De akkor mire várnak még a készítők?