Quantcast

Be Alive

Meglepetés: új dallal jelentkezik Beyoncé

Meglepetés: új dallal jelentkezik Beyoncé
© BET Awards 2020/Getty Images

Az énekesnő új slágere a King Richard című film előzetesében csendül fel.

Óriási meglepetéssel szolgált a King Richard című film legújabb előzetese – egy vadonatúj Beyoncé dal, a „Be Alive” taktusait hallhatjuk a képkockák alatt. A hamarosan mozikba kerülő alkotás a két teniszcsillag, Venus és Serena Williams történetét meséli el, fókuszban az edzőjükkel és édesapjukkal, Richard Williamsszel, akit a mozivásznon Will Smith kelt életre.

Miközben az előzetesben láthatjuk, ahogy Richard minden felmerülő akadály közepette teljes mellszélességgel támogatja lányait a sportkarrierjükben, a háttérben egy ismerős hang csendül fel: Beyoncé legújabb dalának soraiba hallgathatunk bele.

Bizonyára nem véletlen, hogy éppen őt választották a film betétdalának előadására, lévén Beyoncé és Serena Williams régi jó barátságot ápolnak, a teniszbajnok az énekesnő Sorry című dalának klipjében is feltűnik.

A King Richard című dráma november 19-én érkezik a mozikba és az HBO Max platformjára, ám arról egyelőre nincs hír, hogy Beyoncé vadonatúj slágerének mikor lesz a hivatalos premierje.

Forrás: Elle