Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KORONÁZÁS

Mindenkit meglepett, melyik együttes lép fel Károly király koronázásán

2023. január 30.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

királyi család koncert Károly király III. Károly király koronázás
Mindenkit meglepett, melyik együttes lép fel Károly király koronázásán
© Fotó: WPA Pool / Getty Images

Károly király koronázása hatalmas ünnepség lesz, a különleges hétvégét pedig egy igazán egyedülálló koncert teheti még emlékezetesebbé. 


Egyre több információ derül ki Károly király koronázásáról. Nem is olyan rég, a Buckingham-palota bejelentette a pontos menetrendet, és azt is elárulták, hogy lesz egy hatalmas koncert a windsori kastélyban. Most pedig az egyik lehetséges együttes neve is kiderült, ami hatalmas meglepetést okozott. 

A Spice Girls léphet fel Károly király koronázásán

A tárgyalások még folyamatban vannak, ám a palota nagyon szeretné, hogy a teljes Spice Girls fellépjen a windsori kastélyban rendezett koncerten. Az esemény kiemelt jelentőségű, így a bennfentesek szerint az együttes tagjai nagyon lelkesek, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy előadhassanak pár számot a színpadon. 

karoly-kiraly-spice-girls-2023
Fotó: Pool/Tim Graham Picture Library / Getty Images

Már tavaly, a Platina Jubileum kapcsán szóba került a Spice Girls, a palota szerette volna, ha az együttes fellép, ám erre sajnos nem volt lehetőség. Később Mel C a következőket mondta az elmaradt koncert kapcsán. 

Nem örültünk, hogy ki kellett hagynunk, de igen, néha nem sikerül a dolog

– utalt ezzel arra, hogy mindannyiuknak sok az elfoglaltságuk. Ennek ellenére az informátorok szerint most mindent megtesznek, hogy sikerüljön a koncert, és hosszú évek után ismét a színpadon állhassanak. 

Legutóbb erre 2012-ben volt példa, akkor az olimpia záróünnepségén léptek fel. 2019-ben az együttes koncertet adott, de akkor Victoria Beckham nem tudott fellépni. 

A királyi szervezők nagyon szeretnék, ha Nagy-Britannia legnagyobb lánybandáját ott lenne. 

A kérdés már csak az, hogy Victoria Beckham csatlakozik-e a többiekhez. A tagok elmondták, mindig nyitva áll előtte az ajtó, és remélik, vele együtt léphetnek fel a koronázást követő ünnepségen


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves