Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Movie time

Új fotók láttak napvilágot a Joker 2-ből

2023. március 30.

1 perc olvasás

ELLE

Lady Gaga forgatás joaquin phoenix Joker 2
Új fotók láttak napvilágot a Joker 2-ből
© Instagram/Joker

Ijesztően néz ki Joaquin Phoenix a Joker 2 forgatásán! 


Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Lady Gaga külseje sokkoló lesz az új Joker filmben. Az énekesnő-színésznő Harley Quinn bőrébe bújik. Most újabb fotók láttak napvilágra a forgatásról, ezúttal Joaquin Phoenix, a film sztárja forgatott New York utcáin.

Íme, az új képek

Érdekesség, hogy Joaquin Phoenix a hónap elején ugyanebben a ruhában forgatott Los Angeles utcáin. A forgatások december óta tartanak New Yorkban és Los Angelesben is. Elképzelhető, hogy a filmben egy robbanás jelenetei lesznek láthatóak, legalábbis erre lehet következtetni a színész ruhájából. 

Még több fotót ide kattintva találsz a Daily Mail oldalán.

Lady Gaga egy nővel csókolózik?

Néhány napja egy olyan forgatási kép is napvilágot látott, ahol Lady Gaga egy nővel csókolózott:

Sokat kell várni a premierre

A rossz hír, hogy a rajongóknak még sokat kell várniuk a folytatásra, ugyanis csak 2024 októberében jelenik meg a Joker 2 a mozikban. Korábban arról is beszámoltunk, hogy a sztárok brutális gázsit fognak kapni: Lady Gaga 10 millió dollárt, a film sztárja, Joaquin Phoenix 20 millió dollárt fog zsebre tenni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves