Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Christmas time

Megérkezett a John Lewis karácsonyi reklámja, szívszorítóbb, mint valaha

2023. november 09.

2 perc olvasás

ELLE

karácsony reklám John Lewis
Megérkezett a John Lewis karácsonyi reklámja, szívszorítóbb, mint valaha
© Youtube

Végre megjelent a John Lewis idei reklámja.


A John Lewis karácsonyi reklámjai mindig nagyon különlegesek, és ez most 2023-ban sincs másképp. Az áruházlánc most is egy megható történetet mutat be a kisfilmben, és az emberek már imádják, rengeteg pozitív kommentet kapott. A reklám alatt  egyébként Andrea Bocelli Festa című dala szól. 

Erről szól

A történet úgy kezdődik, hogy egy Alfie nevű kisfiú magokat kér a nagymamájától, hogy elültethesse a saját, "tökéletes karácsonyfáját". Azonban a gyermek és a családja meglepődnek, amikor  a „Snapper” nevű növény egy húsevő Vénusz légycsapója, és bizony túl nagyra nő. A reklámban egy gyönyörű barátságot mutatnak be a kisfiú és a növény között, akit végül kiküldenek a hideg hóba, mert túl nagy felfordulást csinál, de karácsony reggelén végül együtt ünnepelnek a kertben, és Snapper segít nekik kinyitni az ajándékokat.

Íme, a kisfilm 

Egyszerűen brilliáns

–  írta egy kommentelő.

Tele érzelmekkel, mint mindig

– írta valaki más.

Megsíratott egy Vénusz légcsapója

– jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

A 2022-es reklámot is imádták 

A 2022-es reklám a The Beginner, vagyis a Kezdő címet kapta. Egy férfiről szól, aki karácsony előtt szeretne megtanulni gördeszkázni. Mindent megtesz érte, rengeteg oktatóvideót néz, illetve még a sérülések ellenére sem adja fel.  A reklám végére kiderül, hogy a férfi és a felsége mostantól egy Ellie nevű lányról gondoskodnak, aki nevelőotthonból érkezett hozzájuk. A kamasz odáig van a gördeszkáért, és pillanatok alatt megnyugszik, amikor meglátja, hogy a férfi szintén imádja a gördeszkázást. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves