Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Friends Series

Felrobbant a net: így néznének ki a Jóbarátok karakterei kisgyerekként

2023. május 22.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

david schwimmer Jennifer Aniston jóbarátok sorozat lisa kudrow mesterséges intelligencia Jóbarátok
Felrobbant a net: így néznének ki a Jóbarátok karakterei kisgyerekként
© Forrás: Jon Ragel / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images

Két művész a mesterséges intelligencia segítségével mutatta meg, hogyan néznének ki a Jóbarátok szereplői kisgyerekként – az elkészült képek pedig imádnivalóak!


Valószínűleg nincs olyan epizód, amit a legtöbben már ne láttak voltak legalább egyszer a 90-es évek ikonikus sitcom sorozatából, de a Jóbarátok népszerűsége még mindig töretlen. Azonban most úgy láthatod a híres szereplőgárdát, ahogy még sosem – kisgyerekként.

A Jóbarátok szereplőit AI segítségével gondolták újra

Egy 33 éves londoni pár, Luca Allievi és felesége, Anna egyszerű szórakozásból kezdtek el fotókat készíteni a mesterséges intelligencia segítségével, miközben 1 éves kislányuk aludt. Számtalan képet küldtek el a közösségoi oldalakra olyan közéleti személyiségekről, mint Boris Johnson, Leonardo DiCaprio vagy Brad Pitt. Legutóbb a Jóbarátok karaktereit gondolták újra kisgyerekként.

Luca és Anna bevallották, hogy nagyon meglepte őket, mekkora sikert arattak a képek a követőik körében. Rengeteg üzenetet és kommentet kaptak, hogy mennyire aranyosak és meghatóak a fotók.

Játéknak indult

Luca, aki biotechnológusként dolgozik, elmondta, hogy az egész kreatív munka csak szórakozásnak indult, ő sem gondolta, hogy ennyire élethűek lesznek a képek. Először állatok fotóival kísérleteztek, később tértek át a hírességekről készült portrékra.

Párjával elárulták, hogy a képek elkészítése egyébként nem időigényes feladat, ha jól átgondolt az ötlet, hogy mit szeretnének látni végeredményként. A titok abban rejlik, hogy nagyon pontos parancsokat adjanak a számítógépnek.

friends-series
 Forrás: Jon Ragel / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images

Bár Anna és Luca szeretik a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazni műalkotásaikhoz, tisztában vannak azzal, hogy a mesterséges intelligenciának vannak árnyoldalai is. Luca erről így nyilatkozott:

A mesterséges intelligencia néha ijesztő, és veszélyes is lehet, mert sokan vannak, akik visszaélnek vele.

Ennek ellenére ők továbbra is folytatják a munkát, így további érdekes fotók várhatóak az alkotópárostól.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves