Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Évforduló

Mi lett velük? Így néznek ki most a Jóbarátok gyerekszínészei

2024. szeptember 23.

2 perc olvasás

ELLE

jóbarátok gyerekszínész
Mi lett velük? Így néznek ki most a Jóbarátok gyerekszínészei
© IMDB

30 éve debütált a Jóbarátok. 


1994. szeptember 22-én debütált a Jóbarátok legelső epizódja az Egyesült Államokban. Hihetetlen,  hogy 30 év telt el a legendás sorozat indulása óta. A szériában szerepet kapó gyerekszínészek is felnőttek azóta. Most megmutatjuk a listát, amelyből kiderül, mi lett velük.

Ben Geller

El tudod hinni, hogy Ross fia most lenne 29 éves a sztori szerint? Cole Sprouse bújt a fiatal fiú bőrébe, és bizony meg is hozta neki a várva várt sikert. Bár a színész ezt a karaktert a testvére, Dylan nélkül alakította, így is fontos mérföldkő mindkettőjük karrierjében, mert ezután komoly szerepeket kaptak. Miután a Jóbarátok 2004 májusában véget ért, Cole a bátyja mellett játszott a Disney Channel sikersorozatában, a Zack és Codyban, de azóta sem panaszkodhatnak munkaügyileg. Cole jelenleg Ari Fournier modellel él együtt. 

Emma Geller

Emma most 22 éves lenne. Az ikrek Noelle és Cali Sheldon játszották Ross és Rachel lányát, aki a 8. évadban született meg. A testvérek azóta is színészkednek, több filmben és sorozatban kaptak szerepet. Emellett a fiatal lányok a Kaliforniai Egyetemre jártak, és 2024 júniusában diplomáztak. Azt nem tudni, mik a terveik a jövőre nézve, de valószínűleg szívesen folytatnák a színészkedést. 

Frank Jr., Leslie és Chandler Buffay

A hármas ikreket, akiket Phoebe kihordott és megszült a bátyja, Frank Jr. (Giovanni Ribisi) és felesége, Alice (Debra Jo Rupp) számára, a 4. évadban valódi négyes ikrek, Cole, Justin, Alexandria és Paul Cimoch játszották. A testvérek - akik a való életben már 25 évesek - a szitkomban játszott szerepük óta távol élnek a reflektorfénytől, és nem Hollywoodban találták meg a számításaikat, de néha osztanak meg fotókat a forgatási emlékeikről.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves