Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PROGRAMAJÁNLÓ

Elkezdődött a Jazzy Fesztivál, a Matt Bianco ismét megtöltötte a MOMKultot

2024. május 18.

2 perc olvasás

ELLE

jazzy programajánló zenei fesztivál Jazzy Fesztivál Jazzy Rádió
Elkezdődött a Jazzy Fesztivál, a Matt Bianco ismét megtöltötte a MOMKultot

Visszatért a Jazzy Fesztivál, idén négy napon keresztül táncolhatnak a Jazzy Rádió által játszott népszerű dalokra és élvezhetik a finom borokat. 


Idén május 17. és május 20. között rendezik meg a Jazzy Fesztivált, a Jazzy Rádió többnapos zenei programját. Az első napon az eső sem szegte a közönség kedvét, nagyon sokan táncoltak a MOMKult szabadtéri udvarában.

Egész hétvégén vár a Jazzy Fesztivál 

Május 17-én kezdődött el a MOM Kulturális Központban és külső területén, a Sirály sétányon a Jazzy Rádió többnapos zenei fesztiválja, a Jazzy Fesztivál. A programok egészen május 20-ig tartanak, így a zenekedvelők egész hétvégén kilátogathatnak a helyszínre, élvezhetik a koncerteket, miközben finom borokat kóstolhatnak meg. 

Pénteken az időjárás nem kedvezett a szabadtéri programoknak, ennek ellenére nagyon sokan táncoltak a Ladánybene 27, Boggie, a Los Orangutanes és Sena Dagadub koncertjein, miközben a borászatok és food truckok kínálatába kóstolhattak bele. Az este folyamán a PASO és a világhírű brit csapat, a Matt Bianco töltötte meg a koncerttermet. 

jazzy-fesztival-2024

Szombat délutántól a Melody Maker, Éliás Gyula, Temesi Berci és barátai, áRON feat. Szakonyi Milán zenéjét élvezheti a közönség. Este Takács Nikolas koncertje után fellép a francia nu jazz formáció, az Electro Deluxe, akik a soul, a funky, a swing, és a hip-hop elemeit vegyítik a színpadon. 

Vasárnap a Izo Fitzroy, Anima Sound System, Belau, Zolbert koncertjei szórakoztatják a közönséget, hétfőn Dés László és a holland soul énekesnő Sharon Kovacs lépnek fel. Egész hétvégén egymást váltják a színpadon a hazai és a külföldi előadók, akik a jazz, funk, soul stílusokban alkotnak. 

jazzy-fesztival-2024

A koncertek mellett a zenekedvelők finom borokat is kipróbálhatnak, a standoknál bárki megkóstolhatja a Felső-Pannon borrégió, a Balaton borrégió, a Felső-Magyarország borrégió, a Pannon borrégió és a Tokaji borrégió képviselőinek italait, összesen több mint 40 borászat közül választhatnak a sétálójegyes vendégek. 

jazzy-fesztival-2024

A MOMKult koncerttermében lévő programjaira és a kinti részre külön kell jegyet váltani, de a kombinált jeggyel a fesztivál teljes területe látogatható. Bővebb információt, és részletes programot itt találsz, a jegyet pedig ezen a linken vásárolhatod meg

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves