Kulináris kalandok
Tudtad-e, hogy a zsidó konyha és az izraeli konyha teljesen eltér egymástól? Nem tudod, milyen az a jeruzsálemi túrótorta? Izgalmas fogásokkal és sok-sok érdekességgel várunk Bodrogi Eszterrel, a Fűszer és lélek bloggerével egy interaktív vacsorára, ahol még kérdezhetsz is két fogás között. Persze, csak akkor, ha marad időd rá.
Augusztus 28. 18:30-tól a Marriott Courtyard Oleo Pazzo Éttermében (Budapest, József krt. 5.) hagyományos izraeli salátákat és előételeket kóstolhatsz meg a büféasztalról: töltött padlizsánt, humuszt, zsidó tojást, marinált zöldségeket, babaganousht, házi pitát, házi savanyított zöldségeket. A főételek között lesz bárány kebab, Tel Aviv ízeivel darált bárány, míg desszertnek jeruzsálemi sajttortát ehetünk narancs kompóttal, kuszkusszal, és mézzel.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!